torsdag 13 juli 2017

Chakra i den 5 dimensionen (fortsättning från 25/6 & 2/7)

För en djupare förståelse, läs blogginläggen från 25/6 & 2/7.

Baschakrat:

Vi är vana att se baschakrat som en mörkröd lotusliknande blomma, oftast placerad i närheten till det som kallas för "mellangården". Mittemellan våra ben och med en energitråd ner till Jordstjärnan.
Många av oss har använt den för att "jorda och grunda" när vi arbetat med energier och meditation.
Dessutom har vi också alltid fått höra att detta chakra aldrig bör stängas ner helt, ett av lotusbladen skulle förbli öppet.  Detta är, eller kommer snart att vara, dåtidens information.

När vi påbörjat vår uppgradering emot den femte dimensionen så omformas också detta chakra, blir till ett platina färgat, rörligt stjärnlikande chakra.
Den tidigare röda färgen representerade överlevnad, få våra basbehov uppfylla osv och detta ledda till att många förlorade kontakten med vad själen kom hit för att göra. De fastnade helt enkelt i "det jordiska".   Här ligger idag många blockeringar och negativt tänkande främst runt pengar, makt, missbruk osv och dessa behövs upplösas innan chakrat kan ankras fullt ut.
Det nya platina färgade chakrat är mycket mera expansivt och rörligt och bär vibrationen av tillit, hopp och harmoni.
Eftersom "lika attraherar lika" så är det smart att jobba med sin baschakra för att fylla på mer av dessa vibrationer i ditt liv och dina energikroppar.

När detta chakra är fullt ankrat och kan utvidga sig själv till fullo, ja, då är det meningen att det inte längre skall finnas någon uppdelning mellan vårt "högre" & "lägre" själv.
Vi skall bli till ett med vårt högre själv och hela chakra kolumnen skall smälta samma till en enda gemensam ljuspelare, från de högre sfärerna och helt ner till Hollow Earth.
Därmed försvinner behovet av grundning/jordning.
Baschakrats huvuduppgift är sålunda att få oss att förstå vem vi är, till fullo, med alla våra fyra kroppar inkluderade.
Annunciation. Klassiskt verk. Gabriel ger Maria den goda nyheten... Se de regnbågsfärgade vingarna!

Ansvarig för Baschakrat är ÄrkeÄngel Gabriel som arbetar med sitt pärlemoskimrande vit-rosa ljus för att rensa upp i detta chakra. Gabriel arbetar alltid med vitt ljus i olika former och han är den som har huvudansvaret för resningen av jordens energifält i stort tillika i alla levande, vibrerande varelser.
Gabriel använder sig av elden och den "vitglödgande flammans" kraft när han omvandlar allt till högsta möjliga frekvens.
Eftersom han är den som har "ritningen" över hur hela denna ombyggnaden skall ske så håller han sig med mäktiga vänner och medarbetare. Gabriel anser arbeta i nära samklang med Gaia (jordens element), Poseidon (vattnets kraft) och de enhörningar som ansvarar för luft.

Om du känner dig osäker på ditt nästa steg, vad som är tänkt för dig, då är det ÄrkeÄngel Gabriel du skall kalla på. Han kommer att rensa runt dig, visa dig vägen, presentera möjligheter.
I denna tiden håller "glömskans slöja" på att lyftas. Det är den slöja som hindrar oss från att minnas tiden som själar, pre-inkarnationstiden, tidigare liv, tiden i mammas mage osv.

En del minnen, känslor och tankar dyker nu upp från alla dessa glömda facetter av vår själs existens (dock bara de "minnen" som vi behöver). Detta kallas "parallell bleed-through" av de som jobbar med reinkarnation och är en del av frigörande och lyftet av energier.
Men det kan kännas under långa perioder som att röra upp bottenslam, det blir svårt att se och ibland nästan omöjligt att veta vad som är vad.
Be då Gabriel att placera en klart skinande diamant ovanför dig som hjälper dig att sortera det ena från det andra. Allt du behöver göra är att be om det.

ÄrkeÄngels soulmate och twinflame är ÄrkeÄngel Hope. Hon arbetar med regnbågar, prismor, och liknande som kommer med alla dessa färger samt att de ger oss hopp, inspiration, nya idéer och vändningar. Hon lockar och leker med oss för att få oss att ge av oss själva och skina som de energicentra vi i grund och botten är.

Vår planets eget baschakra finns i bergen i Norra Kina och vill vi hjälpa till med höjningen av vibration på jorden så kan vi visualisera Gabriels vit-rosa ljus över dessa trakter. Plus sända våra böner om att detta skall "bli uppklarat".
Jordens energier står i direkt anslutning till alla människors och alla människors står i direkt anslutning till jordens.. As above, as below! Vi har STOR möjlighet att påverka båda.

Nästa gång tar vi skuttet upp till Sakral chakra och Navel chakrat ty Gabriel har ett finger med i leken där också och nu har vi ju gått igenom en del om honom.
Så, vad tycker ni? Spännande? Osannolikt? Galet?  Låt mig gärna veta!

Live with Passion & as always, Blessed you are!
Love & Ascension Light, Maud

Consolation. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar