söndag 25 juni 2017

12 chakran i den "nya" energien


Här i bloggen har jag flera gånger talat om och nämnt det "energi lyft" som hela jorden genomgår vi den här tidpunkten, den som är synlig i människor runt omkring oss och i världen. 
Den som är synlig i det dagliga arbetet till nästan alla ljusarbetare, den som syns genom de astrologiska kartorna och planeternas rörelser.
Så när jag får frågan "Hur vet du att vi går från en tredimensionell verklighet till en femdimensionell?", ja, då är det där en del av mitt svar.  Men det finns mer än så att ta av. 

För dig som tidigare varit van att själv tala med din inre guide och dina Änglar, ditt team... Har du märkt att det är en väsentlig skillnad nu i jämförelse med för bara några år sedan? 
Har du känslan av att "vara mera utlämnad" åt din egen kunskap, dina egna svar?   
Denna upplevelse delar du med många ljus krigare, detta är en del av vår träning i självständighet. 

Chakrana, de kända, de trygga, börjar lysa i andra färger, rör sig, fördunklas, skjuts på och andra änglar dyker upp då du naturligt tillkallar hjälp.  Gamla karma surdegar upplöses som vore de gjorda av vatten, trots årtionden av gordiska knutar. 
Gamla healing verktyg blir som trubbiga nålar och reaktionsmönstren annorlunda. 
Allt detta har att göra med att vi faktiskt går igenom en STOR energimässig förändring här på jorden och även om allt inte sker på en gång så är det faktiskt så att vi är gott igång. 

Känner du inte igen något av detta så har du två alternativ, antingen läser du vidare för att det slår an en ton i dig, en ton av igenkännande och du vill prova själv. 
Eller så låter detta som mumbojumbo och då ses vi en annan gång, hej, hej. Ha det bäst! 
Välkommen tillbaka när du stött på detta på andra ställen eller i ditt eget liv. 

Är du kvar? Okej, bra. Då kör vi vidare.. 
Detta energilyft går alltså i steg och ett av de första stegen var att höja planetens frekvens, när detta sker påverkas alla inkännande varelser på jorden (läs allt levande). 
Den chakra pelaren hos den femdimensionella människan kommer hjärtchakrat att vara centret i vårt system och när energierna nu ändras börjar fler och fler att känna sig "tvingade att följa sitt hjärta". 
Detta ibland helt utan att de vet varför eller hur denna känsla uppkommer inom dem. 

Vid vårdagjämningen 2015 hade vi en stor "energiportal" som öppnades och gav ny energi på en högre frekvens tillgänglig för oss här på jorden. Bland annat hade vi en nymåne, en sol eclips och en öppning av den sk Christ Gate i Lyrans tecken. 
ÄrkeÄngel Christiel ansvarar för den nya energien som kom in via denna portal, en transformativ kvinnlig energi som nådde oss via det sk Causal gateways, de chakraöppningar som sitter bak i nacken. Dessa öppningar har tidigare gett oss människor möjlighet att höra Änglarnas budskap, tala med de avdöda etc och nu fördes energin in här, den energi som skall hjälpa oss att balansera det feminina och maskulina på jorden. (tillika inom oss själva). 

Vad var då poängen med denna energitillförsel? 
Jo, det var ett steg på vägen till allas uppvaknande MEN också den nyckeln vi alla behövde för att kunna aktivera vår 12 chakra energipelare. Den nya, uppgraderade varianten. 
Detta i sin tur är såklart förklaringen till att den gamla varianten med 7 chakran (en del med nio) , med de vackra färgerna och allt liksom bleknar bort.  

När denna tunna slöja föll och potentialen (det krävs en del jobb) stod klart för många själar, ja, då fanns och finns inget annat alternativ än att leta efter sin själs familj och följa sitt eget hjärta. 
I September 2015 passerade vi nästa portal och ytterligare energi blev tillgänglig för oss.. Navel chakrat aktiverades, ändrade färg och fick tillnamnet "Community chakra", denna del har inte varit aktiverad hos oss människor sedan Atlantis. Så det säger en del om vart vi är på väg... 

Vad kan du då göra just nu? Förutom söka inom dig själv för mer kunskap och be om din individuella väg till detta.  Mitt råd blir, meditera på de nya chakrana, jobba på att hålla dem öppna, ankrade och expanderade. 
Vid sommarsolståndet nu tillfördes vi ännu en skopa ny energi och vi är gott inne i den fjärde dimensionens korridor och dörren till den femte dimensionen står vidöppen där framme. Låt oss jobba emot den.   

Jag tänker blogga om de nya chakrana under den kommande veckan, ett och ett, alternativt två och två. Men jag ger dig en snabb genomgång här så kan du börja jobba. 

Uppifrån & ned: 

Chakra 1, ca en meter ovanför Stellar Gateway. Din öppning emot universum och dess energier. 
Färgen är gnistrande Guld och hela chakrat "styrs" av ÄrkeÄngel Metatron. 

Chakra 2, Soul Star. Denna känner en del av er igen från Aura-Soma. Färg är Magenta röd, ibland nästan blåaktig i sin nyans. Ta ÄrkeÄngel Mariel till hjälp för att få ordning på detta chakra. 

Chakra 3, Causal. Denna ligger som en gloria precis ovanför ditt huvud och lite ner emot nacken (tänk på den gamla Causal med "hålen i nacken"). Denna är skimmrande vit och här kallar du på ÄrkeÄngel Christiel.

Chakra 4. Crown - nu kommer vi ner på de fysiska chakrana. Detta chakra håller på att sammansmälta med tredje ögat. Färgen är transparent kristall och ÄrkeÄngel Jophiel är den du skall kalla på här. 

Chakra 5: Tredje Ögat. Se framför dig en transparent kristall som liksom vilar i hela pannan, över ögonen. Är inte denna helt klar? Ser du lite dimma eller är den lite mjölkfärdig, be då ÄrkeÄngel Raphael om hjälp att rensa den. När den sedan lyses upp finns det element av grönt i det ljus som den sänder ut. 

Chakra 6: Hals chakrat.  Kungsblå till ljusblå.. ÄrkeÄngel Michael huserar här.   

Chakra 7: Hjärtchakrat.  Den underliggande färgen till det förut gröna chakrat har alltid varit vitt med en touch av rosa. Denna färgen har nu tagit över helt och chakrat expanderar över ett större område. 
Hjärtat har tre områden och får sålunda tre beskyddare: ÄrkeÄngel Chamuel, ÄrkeÄngel Christiel     & Jungfru Maria. 

Chakra 8: Solar Plexus. Kraftig guldfärg med skimmer. ÄrkeÄngel Uriel. 

Chakra 9: Navel (se texten ovan) Orange (som en mandarin). ÄrkeÄngel Gabriel.

Chakra 10: Sakral.  Färg: Baby Rosa.  ÄrkeÄngel Gabriel.

Chakra 11: Base. Färg Lysande Platina färgad, rörligt chakra.  ÄrkeÄngel Gabriel. 

Chakra 12:  Jordstjärnan /Earth Star. Som en stor härlig hematit sten, växlande svart och vit, som ibland blir lite grå. Naturligtvis är detta ÄrkeÄngel Sandalphons område. 

Det finns massor att säga om vart och ett av dessa chakran, tillika om processen emellan dem. 
Men nu kan du börja se på det, utveckla, öppna och undersöka.  
Låt mig gärna veta vad du tänker och hur du upplever det hela. 

Ha en fin start på veckan! 
Live with Passion & as always, Blessed you are! 
Love and Light,  Maud 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar