tisdag 6 juni 2017

Fullmåne i Skytten 9/6-2017

Välkommen in i den härliga energi som Juni månad bjuder på.
Har du redan känt av att något ändrat sig ganska ordentligt?

Juni är en månad som välkomnar oss med helt nya energier då planeterna byter tecken och vänder riktning såsom pärlor på en tråd.
4/6 - Mars går in i Kräftan, 6/6 - Venus in i Oxen (där den är styrare), 7/6 Merkurius in i Tvillingarna (jippy! Hemma!), 9/6 - Jupiter går direkt! Äntligen!

Att ha lyckan och välgörande Jupiter direkt igen är ett underbart energitillskott och det kan kännas lite som att "nu lossnar pluggen!". Och det gör den!
Njut denna Juni månad! Starta upp det du har funderat på. Utmana dig, ta steg(et/en).
Det blir tuffare igen framåt hösten så ta in, ta igen, tanka, ladda och LEV!

Vi har en fullmåne i Skyttens tecken den 9/6 kl 15.09 och den infaller på 18 grader 53 minuter.
Fram med din karta, vad påverkas? Vilket hus?

Tvillingarna - Skytten är en sk mental axis där tankar, idéer, lekfullhet, bus, inspiration automatiskt hamnar på tapeten. Tvillingen brukar lite ofint få stå för de mera "vardagliga tankarna" medan Skytten får stå som symbol för "the higher mind" i form av tankar om spiritualitet, resor, filosofi och helhets seende.
Båda tecknen är sk mutable signs dvs rörliga, flexibla tecken så där har du ditt första ledord,  flexibilitet.  Du vet väl att Darwin aldrig uttryckte att den starke överlever? Han sa att den som är mest anpassningsbar/flexibel har störst chans att överleva och säkerställa artens fortlevnad.

Båda dessa tecken har en tendens att ofta fråga - vart är din eld? Din inre eld?
Vad får din klocka att ticka? 
De räcker ut tungan åt det vardagliga, det allmängiltiga och letar efter nya sätt att göra saker på.
Har du hört detta förut? Jo, jag vet! Energierna är sådana just nu, vi uppmanas att hitta nya vägar, nya sätt att göra invanda saker på.  Skall man hålla reda på "vart elden är" så behöver man kolla av då och då att den inte går förlorad.

Solen i Tvillingen påminner dig om det löftet du gav dig själv vid nymånen i Tvillingen 25/5 -
har du satt de där nya vanorna i verket? Hur fungerar detta för dig?
Fullmånen i Skytten ber dig nu ta ett steg vidare - så, hur tjänar detta nya din själ? Något som måste anpassas?


3 timmar efter Fullmånen vänder Jupiter direkt. Frågan möter oss då i dörren -  vad har du lärt om dina relationer och dina sanningar sedan Februari? 
Vid denna insikt/vetskap kan nya dörrar öppnas och denna "flexibilitet" inför livets varanden och låtanden måste få komma in.  Vad är sant för dig?

Vi har en triangel som bildas mellan Solen (tvillingarna), månen (skytten) och Neptunus i Fiskarna.
Neptunus är kreativitetens, drömmarnas planet men även illusionernas och de flytande linjernas planet.  Denna kan leda oss eller förleda oss men vetskapen om att det faktiskt är så kan ge oss en bättre seglats på de drömska haven.  Du kan använda dig av energierna till att drömma fram en framtid som ser ut såsom du vill ha den, du kan se dig själv lyckas, du kan påminna dig om att dina åsikter och sättet du lever ditt liv bestäms av dig.
Speciellt stark är Neptunus energin runt den 16/6 då den står stationary inför sin retrograd period - minns då att inte allt är guld som glimmar (avstå från avgörande beslut).

De flexiblas skara stöter på lite patrull när de skall "stå för sitt" under den här perioden, de möter på en hel del rädslor, en envis bromskloss i form av Saturnus.
Denna surkart campar ihop med Black Moon Lilith,(båda ca 6 grader bort från månen) båda övertygade om att de gör oss en tjänst då de vill att vi skall validera, bromsa, hålla igen framfarten.
Saturnus har tydliga argument emot allt det nya och önskar är att lagt kort skall få ligga.

Du får gärna lyssna till dessa rädslor men fråga dig sen - vad innebär de för dig? Kommer Saturnus med något bättre förslag?  Så är det nämligen sällan, Saturnus trycker på bromsen men vet inte alltid varför. Den redan manifesterade energin behöver rörelse och förändring, det ligger i energiens natur.
Rådet blir sålunda, vad känns gott? Vad känns bra när du gör det?
Följ den känslan och för Guds skull, ta dig ur huvudet!  Känn rädslan men gör det ändå, med Skytten i ryggen går det oftast bra (han anpassar sig i farten).

Sanningen? Din sanning, deras sanning, den ultimata sanningen - detta är också något vi alla "slitit" med hela våren.
Det är inte över/slut eller ens färdig snackat på den fronten.
Håll din sanning, din unika sanning utan att bli för "polariserad", alltså utan att bli för dragen ut i den ena inriktningen eller den andra. Denna tid inbjuder till behovet att kunna vända på en femöring, att våga välja och välja om.  Ja, såhär tror jag nu, med den kunskap jag har idag, med den erfarenhet som står mig till buds men allt detta kan ändras imorgon om något relevant tillkommer. 

Personligen tänker jag fokusera på vart jag är, vart jag tror jag skall, vad min intuition och mitt team informerar mig om. MEN, jag är beredd att lägga upp emot vinden, om den vänder och det råder jag dig till också. Gör (som alltid) rätt utifrån din inre becon. Extra viktigt i dessa tider!
Ge dig själv kredit för vad du gör, vad du valt, vad du sänder ut och du kommer att segla igenom nyckelhålet mycket lättare.

Allt som pågår inom oss (micro) pågår också ute i den stora världen (macro).
Är du för känslig nu? Ge dig då tillåtelse att blockera ut en del av "svadan" ty det kommer att hårdna ett tag därute då inte alla läser astrologi rapporter och stjärnornas inre dans.
Många troll kommer att dansa i solen men det betyder inte att de stannar för gott.

Ta istället tillvara på den nya energin som finns där, tillgänglig för dig.
Skruva lite på din riktning, utmana en rädsla, pröva en ny frekvens..
Har jag presenterat "skåpmat"? Så bra! Tvillingen och Skytten omvandlar dem medan du blinkar så håll i hatten.

Live with Passion (mer än någonsin) & As always, Blessed you are!
Love & Light,  M








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar