onsdag 7 augusti 2019

Wonderful Wednesday 7/8 -2019

Vackra själ, 

Välkommen till denna veckas Wonderful Wednesday! 

Jag befinner mig på resa och väljer därför att ge dig möjligheten att välja kort och läsa om dem direkt här på bloggen. 
Som alltid, detta är en generell läsning och det innebär att en viss mängd tolkning måste göras av dig.  Fundera över vad energierna i kortet innebär för dig, lyssna till din intuition. 
Behöver du så dra extra förklarande kort eller så väljer du att släppa hela läggningen.  Gör det som känns rätt för dig! 
Jag uppskattar alltid din feedback så kommentera gärna här eller direkt på Facebook sidan. 

Då var det dags för korten.. Ta ett djupt andetag, fokusera och känn in. Vilket kort är ditt idag? 



När du har gjort ditt val kan du scrolla ner och läsa om ditt kort! 

Jag önskar dig en härlig vecka med massor av goda energier.
Live with Passion & as always, Blessed you are!
Ljus och kärlek, Maud


KORT NUMMER 1 (övre raden, till vänster)

Synchronicity

Det finns en anledning till det du har gått igenom och upplevt under den senaste tiden.
Kortet och dagens energier ger dig påminnelsen om att allt är en del av ett större pussel, även de gångerna du inte direkt ser meningen.

Det finns en plan, en plan du är medskapare i, men det finns också gudomlig timing och anpassning till din själs utveckling.
Detta är en sorts dialog, inte en monolog vare sig från Spirits sida eller ditt håll.  Sålunda behöver du tydligt uttrycka vad du vill/önskar/behöver och därefter invänta/lyssna efter svaret.
Kortet påminner om att det finns positiv och klar vägledning att få även om inte vägledningen alltid är ord.

Andevärlden visar sällan eller aldrig alla "trappstegen" i en kommande händelse på en gång! Det kan fungera avskräckande på oss och dra igång onödiga processer.  Fokusera på nuet, fråga efter nästa steg och öppna upp för det oväntad och undvik att kontrollera.
Spirit ser ting från ett annat perspektiv så ibland väljer de en genväg eller så väljer de en extra tur för att få med sig något extra. Det är dock alltid till din fördel, så följ deras flöde.

Lyssna efter meddelanden som upprepar sig eller kommer från flera håll, samtidigt, och som slår an en positiv ton inom dig. Var observant på korta tydliga instruktioner!
Kör en kroppskontroll och ta reda på om en speciell väg är rätt för dig.
Se efter symboler, siffror och liknande som brukar användas för att tala till just dig.
Att följa sin intuition och synkroniciteten kräver närvaro i nuet så börja där, var närvarande.
Namaste!

KORT NUMMER 2 (övre raden, mitten)

Spiritual Abundance.

Detta är en sån skön energi att "umgås med" då det handlar om att fokusera på livets goda, det som fungerar, och så, se det mångdubblas.
Är du redan i detta flödet?  Bra! Då vet du vad som skall göras, fortsätt med det och se på kortet som en bekräftelse på att du är på rätt väg. Segla vidare!

Är du inte i detta flödet?
Ja, då ber energierna dig om att påminna dig själv om ditt ursprung (du är energi, du är själ) och därefter, börja räkna dina gåvor och styrkor.  Se med öppna ögon på vad du har och änglarna kommer att visa dig nya vägar att använda dem på.
Formulera dig gärna tydligt t ex "jag vet att jag är en god kommunikatör, visa mig vägen till att använda detta redskap på bästa möjliga sätt."  Ge därefter Spirit chansen att svara på din önskan.
Det är så vi ökar vårt spirituella "kapital" genom samarbete med energierna.
Slumpen finns inte i vårt universum så har du fått en gåva är det meningen att den skall förvaltas och komma till nytta, det är också då dess värde ökar.  Gömda gåvor ger bara huvudbry och stagnerade energier.

I A course in miracles inbjuds vi alltid till att, i varje situation, ställa frågan: På vilket sätt kan jag stå till tjänst?  Genom att inta den attityden förenar vi oss med universums energier, ställer oss själva som medskapare och väljer att vara någon att räkna med.
Det betyder att nya energier, nya situationer och belöningar kan strömma emot oss. DET är detta korts huvudenergi och budskap. Grattis.

KORT NUMMER 3 (övre raden, till höger)

Manifesting miracles.

ÄrkeÄngel Orion är en relativt ny bekantskap för många men vilken härlig bekantskap han är!
Omgiven av stjärnor, solar och galaxer påminner han oss om att vi alla är sammankopplade, att vi har hela universum inom oss och är här för att skapa vår verklighet aktivt.

När Orion kommer på "besök" så handlar det, först och främst, om att våga drömma!
Att våga närma sig tanken på det jag nämnde ovan, att du är medskapare, att du är själ, att du också är energier i rörelse och som sådan skapar du vågor var du än går.

Vilken frekvens håller du?
Är du inställd på det du önskar dig eller det du tror att du är "värd"?
Detta är viktigt då frekvensen styr det du klarar att skapa och ta emot. Spirit vet att du vet men det är så lätt att glömma då vi lever inom regler och ramar i denna världen.
Se på detta som en påminnelse och öppna upp dina sinnen!

Håll din frekvens hög, fokusera på stjärnorna (inte trädtopparna) dvs din(a) högsta önskning(ar) och ge resten till universum. Lyssna efter den vägledning och de instruktioner som kommer därefter.
Eller bara öppna upp flödet och låt det dimpa ner i famnen på dig. Det är det som är Orions specialitet.
Du behöver inte tro på mirakel för att få uppleva dem men det underlättar om du öppnar upp för energier som är större än du själv...Where focus goes, energy flows.

KORT NUMMER 4 (nedre raden, till vänster)

Trust your vibes + Count your blessings.

Att notera, på papper eller mentalt, allt det som fungerar i livet är ett underbart sätt att höja sin frekvens på. Det finns många som använder detta som en av sina återkommande spirituella övningar.
Tacksamhetsdagbok är ett begrepp och ett väl ansett verktyg. 
Det är inte svårare än att du är närvarande i nuet, tänker eller fokuserar på det som är bra t ex
Jag är så tacksam att jag vaknade till en ny dag!  Tacksam för det kalla, rena vattnet som finns tillgängligt i min kran. Jag är tacksam för min vän som lyfter mina bördor och får mig att le... osv. 

När vi väljer att lägga vårt fokus på det positiva så leder det ofta till att vi ser/känner flera saker vi är tacksamma för, en sorts snöboll effekt.
Men det innebär också att frekvensen inom oss höjs, vi känner oss omhändertagna, värdiga, sedda av universum och då öppnar vi även upp för ytterligare positiva upplevelser.
Where focus goes, energy flows.

Detta kort kom som ett "kortpar" och kort nummer 2 bär en påminnelse om att lita till det du känner inom dig.  Vart önskar du att placera en sådan påminnelse?  Att lita till sin inre beacon kan vara väldigt enkelt och extremt svårt i samma paket.  Att hålla fast vid en känsla när all annan logik/intellekt skriker att det inte kan vara så, ja, det kräver både erfarenhet och mod.

Men korten valde att komma som ett par så någon koppling emellan dem finns det hos dig.
Kanske något är mer av "en välsignelse" än vad du kan se i ögonblicket?  Eller är det tvärtom, någon försöker påverka dig till att se saker i mer fördelaktigt ljus än det egentligen har?
Vänd dig inåt, lyssna, det är där svaret finns!  Följ känslan i trygghet och ljus!


KORT NUMMER 5  (nedre raden, mitten)

Signs from heaven

Det är underbart att uppleva att man får tydliga tecken från guider och de som passerat över till andra sidan.
Härligt att känna doften av en välbekant parfym från svunna tider fara genom rummen, höra skramlet av grytor i tidiga morgonstunden fast man vet att ingen är i köket eller lappen med kärleksförklaringen från tiotalet år bakåt som plötsligt halkat ut på hallgolvet. 
Detta kort kan tala om sådana upplevelser har varit eller är i antågande och då är dess budskap mycket tydligt för dig. Allt är väl, allt är gott och du är aldrig ensam.

Det är också viktigt att minnas att inte alla som "gått över till andra sidan" har klart för sig exakt hur sånt här skall/kan göras.
De har en aning om hur det skall göras men det kräver övning och kunskap och sånt kan ta tid.  Därför måste de välja subtilare former av budskap t ex att viska i ditt öra när du sover, något du uppfattar som en dröm. Eller dyka upp som en tanke eller ett minne i ditt sinne.
Så, minns att även detta är tecken från dina nära och kära och inte bara "ditt eget sinne som spelar dig spratt".

Det kan också vara så att just detta kortet ÄR deras sätt att säga till dig att de är nära, att du kan/bör vara lite mera uppmärksam då de har svårt att nå dig.
Hur det än är, energierna här önskar ge dig större trygghet i att det finns ett liv bortom "döden" och att det egentligen handlar om transformation av energierna.
Tala med de som du önskar budskap ifrån eller som ger budskap till dig. De hör dig och svarar efter bästa förmåga.  Och störst av allt är kärleken!

KORT NUMMER 6  (nedre raden, till höger)

Earth Angel.

Detta är egentligen ett "tackkort" från andevärlden. En härlig bekräftelse på att det du gjort hittills har varit helt i synk med din inre vibration och mission här på jorden.
En uppskattande klapp på axeln, ett glatt tillrop om att du bara kan fortsätta på den inslagna vägen då det finns mer att hämta längre fram.  Är det så du känner, ja, då är "allt väl" och full steam ahead.

Vad betyder det då om du valde kort idag för att du kände dig lite rådvill eller står i en valsituation? Vad vill kortet då?
Jo, då behöver du börja med den A course in Miracles första fråga, den som gäller i alla situationer nämligen - "På vilket sätt kan jag stå till tjänst?"
Ställ den frågan först till dig själv ty för att ha något att erbjuda andra bör du se till att din egen kopp är full först.
Är din kopp redan full, ja, då kan du vända dig mot situationen eller världen i stort och ställa samma fråga - "Universum, på vilket sätt kan jag stå till tjänst? Hur önskar du att jag brukar mina gåvor och energier?"
Lyssna så efter svaret, universum finner alltid vägar att svara oss på, och följ därefter de inspel du får.

Försök att vila i tacksamhet att universum ser dig som en medspelare, en som försöker, en som gör gott och "spelar på lag" med energierna ty det är kortets bärande energi!
Det är faktiskt helt underbart och storslaget, grattis!  I Ljus & Kärlek.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar