onsdag 31 juli 2019

Wonderful Wednesday 31/7-2019

Vackra själar, 

Då jag befinner mig på resande fot idag väljer jag att denna vecka (v.31) och nästa vecka (v.32) att lägga ut kort till dig att välja ifrån och läsa om direkt här på bloggen. 
På så sätt missar vi ingen Wonderful Wednesday och du som önskar vara i flödet av att välja kort kan få fortsätta med det.  
Igen, detta är en generell reading så placera korten i ditt eget liv, dra extra "förklarande" kort om du behöver eller släpp alltsammans om det inte känns rätt för dig! 

Tidigt imorgon bitti har vi en härlig nymåne i Lejonet, se en separat blogg för detta, och den spirituella öppningen "The Lions gate" är aktiverad.  Se gärna till att ta dig lite extra tid till meditation och eftertanke. Det finns massor av information & kunskap att hämta ner. 

Då fokuserar vi på dagens kort!  Ta dig en titt på korten, slappna av och känn in.
Vilket är ditt?  Vilket kort talar till dig?

Scrolla så ner till ditt kort och läs veckans budskap!  

Välkommen med feedback här eller på facebook sidan. Jag uppskattar det jättemycket och det är kul att resa tillsammans med Er!

Ha en härlig Nymåne i Lejonet & en ljuvlig start på Augusti!
Live with Passion & as always, Blessed you are!
I kärlek,  Maud

KORT NUMMER 1 (övre raden, till vänster)
52 YUKI ONNA - Stillness

Den japanska gudinnan Yuki-Onna kommer med påminnelser om fylla på dina egna energier, ditt Yin förråd.  Hon bjuder in dig till meditation, mindfulness, närvaro, eller vilket verktyg du nu föredrar då du jobbar inåt.
Att hålla koll på vilken frekvens vi själva sänder på, att känna vår egen vibration och finjustera där vi behöver är A & O för att uppnå mål och drömmar.  Om inte du "ser om ditt eget hus", vem skall då göra det?
Du behöver ha en full kopp för att kunna erbjuda andra och världen något av dig.

Har du precis dragit igång efter semestern? Eller har du massor av saker du "måste ordna och fixa"?
Ja, då är det extra viktigt att lyssna till Yuki Onnas energi.  Försök att inte styra, leda, kontrollera så mycket.  Att vara i stillhet innebär även ett visst hälsosamt mått av tillit, avslappning och att följa flödet.
Lägg därtill till (eller gå tillbaka till) någon form av regelbunden egentid och samtal med det inre självet.

Semestern kan vara en sådan tid då det blir mycket kul, mycket rörelse, mycket påfyll men alltför liten tid att kaliberar och känna in.
Jag tror du är med på tanken så placera kortet i ditt liv. Se in i stillheten och lyssna... Hör du?

KORT NUMMER 2 (övre raden, mitten)
14 EPONA - Wise Leadership

Se på hennes vackra hår! Hon är den keltisk/romerska "hästgudinnan" och jag ser den kraftfulla hårmanen som en påminnelse om detta.
Detta är en energi som påminner om att du kan göra ALLT du bestämmer dig för!  Hästens styrka och beslutsamhet finns inom dig under denna tiden.

Det är dags nu att verkligen KÄNNA inom dig att du är värdig, att du kan det du säger att du kan och tillåta denna styrka att växa inom dig!  Det betyder inte att vi inte känner oro då vi börjar, eller undrar vad vi gett oss in på, nej, det betyder bara att vi gör det ändå!

Fånga känslan, sätter en intention och genomför.  Genomför med klokhet, klarhet och målet för vårt inre öga.
Har du gått runt och funderat på "när du skall börja" med något speciellt?  När det är din "tid"?
Svaret kommer här: Din tid är nu! Agera!

Enligt kortens energier har du redan gjort allt grundarbete.
Du har vridit och vänt, du har jämfört och kollat och medan du har varit upptagen med det så har en visdom vuxit inom dig.
Den har mognat! Det är klart nu och du kan tillåta dig att skrida till verket.
Och du, när du gör det... Påminn dig själv om att du då även ger hopp åt andra, åt de som bara påbörjat sin resa eller de som tvekar.
Var stolt över dig själv, både inför dig själv och andra. NU är tiden att gå framåt! Onwards!

KORT NUMMER 3 (övre raden, till höger)
34  MAYA - Illusion

När vi ser oss runt i vår fysiska verklighet, när vi lyssnar på de världsliga åsikterna och följer samhällets lagar och nycker, ja, då är det lätt att tro att det är allt som finns.
Att bara det som vi kan ta på är "verkligt" och att vi har vårt utövande av andlighet/tro som en handling separerad från den "vanliga" världen.

Hindu gudinnan Maya dyker upp för att påminna oss om att dessa två världar hör ihop.
Att vi skapar med energi, först genom inspiration, tanke och bön. Svar kommer så i form av vidare inspiration, synkronicitet, arbetslust, osv.
Viktigast av allt detta blir, det finns hjälp att få och svaret på bön kommer alltid.

Använd dig av din förmåga att skapa något som är bättre för dig och de runt omkring dig (på alla områden)!  Se igenom illusionerna av vad du är "bunden till" och börja att smälta samman de två världarna.
Fokusera på det du vill skapa, formulera visionen [gärna med ord], sänd så ut den via bön, tacksamhet och visualisering,

Därefter, släpp taget med den FULLA vetskapen om att detta nu kommer att ske. Se efter reaktionerna från universum, agera på de öppningar som ges dig.
Öva dig själv i hur enkelt det kan vara att smälta samman den ena enheten med den andra, i detta ligger framtiden.  Och du, lägg alltid till "detta eller något bättre" när du ber så att du får med universums perspektiv också.  AND SO IT IS!


KORT NUMMER 4 (nedre raden, till vänster)
15 FREYA - Radical Acceptance

Freya symboliserar det som tonåringarna idag kallar för en "reality check" eller iskall observation av situationen.
I denna energien ligger behovet av att ta av sig skygglapparna och erkänna för sig själv exakt hur det ser ut, inga omskrivningar, inga tillägg, inget undvikande.  Nyktert iakttagande av tingens ordning.

Märk väl, Freya och hennes energier hänger sig heller inte åt värderingar... Det är inget som är "bättre" eller "sämre", allt går att förändra men först, först krävs ett helhetsperspektiv.

När du har skaffat dig detta "helhetsperspektiv", den avskalade bilden av vart du befinner dig, ja, då är du bättre rustad till att välja strategi, verktyg och förhållningssätt för framtiden.
Men Freya håller upp ytterligare ett varnande finger - låt det ta tid! Se över det hela grundligt.
Låt "dammet" och känslorna lägga sig lite och agera först när du känner klarhet och lugn.  Det allra flesta beslut i livet tillåter faktiskt att man "sover på saken" eller ta sig en funderar på vad man vill.

När du känner dig grundad, rotad och du har bilden klar för dig, ja, då är det dags att gå vidare.
Mikro - macro, detaljer och den stora planen, själ och hjärta, tanke och handling - se till att de hör ihop och passar som brickor i ett pussel.
Komihåg att detta kan gälla ett område i ditt liv eller livet i stort, du behöver själv placera in kortet där det är relevant för dig! Dock kommer Freya ofta med en känsla av perspektiv och överblick "i det stora" så ta med det i beräkningen.
Trust in your truth!


KORT NUMMER 5 (nedre raden, tull höger)
8 BRIGID - Creative spark


Åh, vilket härligt kort att få precis vid sommarens kreativa nymåne i Lejonet!
Brigid kommer med massor av härlig kreativ energi, massor av nya impulser, idéer och känslor.
Har du redan känt att det "drar i dig"?

Kreativa impulser behöver inte vara målning, skrivande, scrapbooking, foto eller annat som vi "normalt" förknippar med kreativitet. Det kan också vara nya idéer, problem lösning på jobbet eller hemma, känslan av att "vilja göra saker" på ett nytt sätt osv.
SÅ lås dig inte vid att tänka på ordet "kreativ" på ett begränsat sätt!

När vi känner oss inspirerade anses vi har gudarnas kraft på vår sida...
Inspirare på latin handlar om att gudarnas energi väljer att "ta plats inom oss människor" och vi kan utföra storverk.  Skall detta "stora" få plats inom oss, ja, då behöver vi ge det plats, känna in, öppna upp.
Ta dig tid till det i denna tiden!
Ge kreativiteten, känslorna och de nya idéerna extra plats och tid att slå rot och blomma ut.

När Brigid är med i skapandet kan det bli precis hur vackert som helst så bjud in och bjud upp!
Även stora(större) projekt kan påbörjas under den här perioden och då är det viktigt att balansera mellan att ting får ta tid och att hålla den kreativa lågan brinnande.
Njut dess skönhet!







2 kommentarer:

  1. Nice. Tack för din krativa lösning av Ww 😊 Jag valde kort nr 5 och har känt att det dragit i mig, kanske med tanke på månen. Lite svårt dock att hitta uttrycket så tack för input på det.
    Trevlig måne till er alla som läser och fortsatt god tur Maud 😊💕

    SvaraRadera
  2. Hej Marie,

    Tusen tack för att du valde att kommentera här! Kanske öppnar det upp så att någon annan också vågar sig "ut" ;-) Det är kul att se när generella readings får sin egen plats hos någon, tack för att du delar även det. Glad och tacksam att du väljer att resa med mig och oss. KRAM <3

    SvaraRadera