onsdag 9 april 2014

En himmelsk röra

Jag lade pappren på disken, såg på medan hon fyllde i, stämplade, lämnade tillbaka till mig att skriva under.. FINI! The End..
Inom mig såg jag den tunga ekdörren stängas, jag trycker igen den med med skuldran. 
"Jag lämnar Er här, jag måste gå nu.. Jag lämnar Er här ty jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som ..."

Vad skall förändringen bringa? Jag måste jobba när jag går in i förändringar, jobba med mig själv.
Uppstartssträckan hos mig är lååång. Jag är en slow starter, tar tid innan jag kommer in i något.
Så, väl där, njuter jag en stund innan det blir rutin, jag behöver påfyll, förändringar och tillägg annars tråkar jag mig halvt ihjäl.. Action, liksom.
Slutklämmen, avslutningen, jag ser nostalgiskt tillbaka, glömmer delar av det tuffa, det tråkiga, drabbas av separationsångest och vill inte gå. Ibland i vart fall...

Denna gången.. Fattar jag ingenting. Vill bara stänga dörren till trots för att det är tomt.. Att jag inte ser den "lilla stigen" som någonstans leder vidare uppför berget, emot nya äventyr.
Skiter i det. Hoppar ut genom fönstret istället. Någonstans är den, vägen, jag finner den!
På Jonas Coltings blogg stod idag bland annat:
”People change. But there are some people that never do. And when people change, they gain a piece but they lose one too.” För mig är förändring dynamik, dynamik är livet, lärandet och passionen. Amen.

Den 15 April går vi in i månadens fullmåne. Inget särskilt med det kanske du filosoferar, en fullmåne per månad ju. Det är riktigt men detta gången är det en fullmåne utöver det vanliga då vi har FULL månförmörkelse i Vågens tecken medan hela den astrologiska himlen vimlar av spänningar.
Vågens tecken har att göra med familj, relationer och hur vi relaterar till varandra. Månförmörkelse anses av astrologerna påverka "hela folkslag" till förändring. Spännande, spännande påsk i antågande.

Medan denna månförmörkelse slår till så ligger ett sk "Astrologiskt storkors" över oss.
Detta betyder planeter i spänningar till varandra. Det är normalt, händer hela tiden, men FYRA stora planeter samtidigt i spänning i form av ett kors, tja, det är inte varje dag och inte under fullmåne & månförmörkelse. Jupiter och Pluto står mitt emot varandra. Behöver du en bild?
Tänk dig Zeus versus Hades... Jorden möter underjorden.. Den givmilda/generösa möter den som alltid undrar är du SANN?
Samtidigt ligger Uranus och Mars och spänner över dessa två som en båge.. Kaos möter krigaren som inte "bangar en strid", jättarna på Uranus som kastar stenar omkring sig står öga emot öga med Ares som inte viker en tum med sin sköld och sitt svärd.  Fyra manliga gudar, oeniga om det mesta är vad du borde se nu.. Vad kommer att ske i världen? Vad sker inom dig?

Denna måne ligger 25 grader in i Vågens tecken när den kommer. Runt hela det runda "hjulet" av astrologiska "soltecken" ligger även asteroider, fixstjärnor och andra punkter utlagda, även de aktiveras när solen, månen eller andra planeter ligger i spänningsaspekter med dem.
Nära 25 grader i Vågens tecken ligger tre asteroider Vesta, Ceres och Hekate. 
Hekate kommer och visar oss på skiljevägar i livet.. Hon har att göra med alla livets skiften, förändring. Ceres sätter alla ting på sin spets (enkelt uttryckt). Vesta i Vågen kräver rättvisa och balans (jämställdhet).

Vill du ha det i förenklad form?? Ta en andhämtning INNAN 15/4.
Våga se på det som kommer upp. Bli inte förvånad om mycket ställs på huvudet.
Kommer tre "gudinnor" upp från underjorden blir det gärna lite.. ståpäls från tid till annan.
Förändringen rycker i oss och lugnare blir det inte förrän i början på Juni...
Tänk på detta under påskferien då inverkan är särskilt stark. Beskydda dig själv.
Låt denna konstellation vara något positivt, en nystart inför sommaren.

Själv är jag en "slow starter" som sagt, så jag värmer upp redan denna veckan. Klar att sprinta nästa vecka! Förändringens vind...
Live with passion & Blessed be! Amen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar