lördag 9 juli 2016

En annan typ av SUP.

Jag dricker inte längre alkohol, faktum är, det bara går inte.
Kroppen ger tydliga signaler av att den inte kan/är ovillig att processa alkohol så det är bara för mig att rätta mig och packa mig därefter.




Häromkvällen ville jag fira, det fanns härliga saker att fira och naivt tänkte jag att "ett glas bubbel, det klarar jag" men nix, inte ens två glas bubbel klarade jag.

Kroppens sätt att ge mig "böter på" blir helt enkelt för dyrköpt just nu. Kanske ger det sig, kanske inte, det får tiden utvisa.

Däremot har jag sedan en tid tillbaka förälskad mig i en annan SUP, Stand Up Padling.
Jag såg detta i Australien för många år sedan, tyckte det såg otroligt skönt ut men provade aldrig då.
Nu har det blivit en fluga för många, ett sätt att leva för andra och ett otroligt skönt sätt att komma ut på havet och i naturen.

Det finns alla möjliga typer av brädor, åror, säkerhetsutrustning och man kan hitta något för alla både prismässigt och efter erfarenhet.
Här i Oslo med omnejd finns massor av uthyrningsfirmor redan, kurserna duggar tätt och under sommaren har SUP yoga varit nästan omöjligt att få vara med på, fullt, fullt och fullt.
Jag förstår folk! Det är lite magiskt, faktiskt.

Det finns redan organiserade "suppers" dvs Sup trotters, folk som reser runt världen på/med sina brädor och paddlar överallt och ingenstans. Sociala cirklar av folk som gillar samma sak och som gärna delar med sig av tips och råd.
Du behöver inte en hård bräda, såsom surfarna har, nejdå, det finns uppblåsbara brädor också.
De har storleken av ett nedpackat tält, du kan enkelt lägga dem i bilen och ta med och så kan du paddla på din favoritplats.  Frihet - på bästa möjliga sätt.

Jag tror inte detta är en "den dansade en sommar fluga", inte för de som blivit bitna av bacillen.
Visst, det finns de som provar i sommar och så ger upp men det är inte det viktigaste, det viktigaste ÄR att faktiskt VÅGA prova!
VÅGA göra något nytt! VÅGA pröva en annan typ av SUP! ;-)

Stand up padling kan definitivt vara något för dig som vill ut och paddla, ut på havet men som är rädd för att "sitta fast" i kajaker och kanoter. Här är du fri, här ser du allt och fallet är inte mer än ett litet plask bort.  Blir du trött, sätt dig ner, vila, njut eller flyt med!

Njut några härliga bilder! Ta hand om sommaren!
Live with passion & as always, Blessed you are!
LOVE, M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar