fredag 20 januari 2017

Ikväll.

Ikväll är vi alla ute på öppna havet...
Vare sig vi erkänner det eller icke.
Det är den kvällen när väderrapporten har sagt att allt är lugnt, att det är fint segelväder och klart föröver men hur man än tittar så visar himlens tecken sig på samma sätt.
Det drar ihop sig till ett sjuhelvetes väder och ingen nödhamn är i sikte.


Det är då man gör det man måste, ringer in sin sjörapport med koordinater (kanske någon kan söka efter en?), binder fast allt som sitter löst, plockar fram regnkläder, klär sig noggrant, fyller på med mat och dricka och så... Så återstår bara en sak, att be, fokusera på ljuset och ha tillit, både till sig själv och andra..

Det är så jag ser på detta just nu... De stora svängningarnas år har börjat, det blir åka av, den saken är klar. Men minns och ta med dig, andevärlden har LOVAT att när det ser som mörkast ut, ja, då tippar det över och ordnar sig. Det är alltid mörkast före gryningen säger det gamla ordspråket.

Usch och uschiliusch, vad jag hatar detta! Att vara oväderskärring, att vara den som ser djupt i tidens väv och ser det som komma skall.   Hatar att skriva om detta men mitt i allt detta hyser jag en förhoppning, en förhoppning om att resurser i form av människor kommer att tillvaratas bättre.
Att de fantastiska ljusarbetare jag känner och vet om får komma sig på banan igen, känna sig nyttiga, känna sin plats på jorden (såsom i himlen).

Vi kommer till en tid där det inte längre är tillräckligt att "bara tro", vi måste veta och vi måste hålla fast, hålla fast vid vår inre puls, den strömmande, levande energi som vi alla är en del av.
Dessutom på vårt eget sätt. Ingen lätt uppgift men jag tror vi är redo.. To your stations.
Approaching storm, coming in fast.




Dela det ni kan och fyll på med ljuset och för Guds skull, dras inte med i negativiteten.
Denna situationen har uppkommit ur många människors önskan om en förändring, synd bara att den  inte riktades bättre och att det därför måste ske på detta vanvettiga sätt.

Elizabeth Gilbert påminde oss idag, i dagens blogg (se Facebook eller Instagram) med frågan:
"Vem vore Harry Potter utan Voldemoor?"
"Vem vore Gandhi utan den Engelska kolonial makten?"
"Vem vore Martin Luther King utan amerikansk rasism?" osv. 
Nya tider kommer att föda nya hjältar och nya system och förhoppningsvis, ett helt nytt sätt.

Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag känner rädsla, för den är tydligt närvarande, med sin kalla andedräkt i min nacke. Men jag är också mer fokuserad och klarsynt än på länge.
Det är dags nu.

Guds fred önskar jag er, älskade vänner. Må ni omslutas denna helg av alla goda krafter och må ert ljus lysa starkt.  Jag har tron på att vi alla är sammanlänkande i energin både dåtid, nutid och framtid så låt oss jobba för att förstora ljuset, kärleken och det vi tror på.

Live with Passion & as always, Blessed you are!
Love and Light,  M


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar