söndag 24 september 2017

Chakra serien fortsättning från 17/9 - Solar Plexus.

Expanderat Solar Plexus chakra:

Solar Plexus chakrat - en kändis och en doldis i samma andetag om man så vill.
Låt oss reda ut begreppen lite grann.

Många talar om "magkänsla"(gut feeling) och det är från detta område som vi skickar ut det som brukar kallas för våra "feelers".  Det är den där "osynliga" men tydliga energiradarn som pejlar in en frekvens som inte våra andra sinnen klarar av att uppfattar.
Trots att en del av oss har använt oss av S.P chakrat så är det inte på långt när så aktivt som det skulle kunna ha varit eller som det kommer att bli.

1987 öppnades, såsom du har läst i tidigare bloggar, en energiportal som påbörjade det vi ser i dessa dagar. Energin har gradvis skruvats upp sedan dess, inte sällan i tydliga steg, via öppnade portaler och energidörrar. Redan då 87 fick vi tillbaka flera av våra energi ljusstrålar bl a den violetta förändringsflamman och dess uppgift var att påbörja en utrensning av det gamla (då detta var nödvändigt innan det kunde fyllas på med ny energi)..
Master St Germain har med flammans hjälp bearbetat energierna, främst i form av gamla karmiska och energimässiga överenskommelser, sedan dessa. Många av dessa energikopplingar var ankrade i våra S.P och omöjliggjorde vidare utveckling (tänk gammalt skräp i rören som stoppar flödet).

Detta arbete med att "frigöra" och lossa dessa band färdigställdes i/runt det som kallades "The Cosmic Moment" 2012.  Perioden i och runt 2012, räkna 5-7 år på varje sida,  har varit extremt slitsamt för många, speciellt de som jobbat med andra människor sk ljusarbetare.
De skulle inte bara hålla reda på sina egna förändringar inom detta chakra och andra, de skulle också se, belysa och hjälpa andra med sina "uppstigande" processer.
Några blev så belastade att de var tvungna att kliva tillbaka lite för att återvinna sitt spirituella balans och ljus.
Den processen är nästintill färdig och belöningen är S.P chakran som sänder ut Kristus gyllene ljus, en klar guldfärg, och räckvidden för upplysta S.P chakran är enorm.  Möjligheten att känna in på energierna, att känna in vart vi passar in och var frekvenserna är de rätta ger oss möjligheterna att styra vårt liv i allt högre grad.

Allt är inte bara möjligheter och tillgångar, med varje fördel kommer ett ansvar!
Med varje frekvens höjning kommer ett ansvar och en ny uppgift.
När S.P når sin fulla femdimensionella kraft påverkar vi många/mycket i vår omgivning och måste tänka på att hålla vår ljuspelare och intentioner rena. Förr behövde vi observera hur andra påverkade oss, rensa och agera på det - detta sker inte längre i samma utsträckning. Då ditt S.P har uppgraderats till den 5:e dimensionen påverkas du inte längre av de som inte hunnit fullt så långt. Däremot påverkar du nu istället andra.

Denna "uppgradering" av chakrana har också lett till att många har känt sig uppmanade, ja, nästintill drivna till att lossna på "medvetna" band, bryta sig ur relationer, rädslor, gamla mönster, flytta rent fysiskt, byta jobb och mycket, mycket mer.  Vi "känner" numera i allt högre grad när energierna är kompatibla med våra eller inte.


Det finns många sätt, meditationer, böner etc därute att jobba med om man önskar frigöra dessa energitrådar från tidigare liv eller detta livet. En av de enklaste är:
Sätt dig ner och slappna av. 
Bjud in drakarna ur Eldens element att assistera dig, uttala dessa ord högt och tydligt. 
"Jag, (säg ditt namn), i Guds namn, under lagen av Allt är ett, upphäver helt och fullt, alla kontrakt,  alla skriftliga eller verbala överenskommelser som jag har ingått i den fysiska eller eteriska världen. 
Såsom den mästare jag är upphäver jag nu alla dessa energilöften. 
Jag ger order om omedelbar frigörelse av mina kroppar och min själ så att jag är fri att uppfylla min uppgift här på jorden. 
Jag upplyser nu alla mina chakran så de når sin maximala potential och jag ägnar mig själv åt att tjäna kraften och det goda. 
Jag är en mästare i allt, jag är! " 
* Här kan du välja att avsluta på det sätt som passar dig bäst.. "And so it is" - är en vanlig, kort och talande variant. Kom också ihåg att "se" Eld drakarna när de tar med sig det du släppt.
Tacka dem! 
Detta kan, såklart, behöva upprepas. Jag brukar göra det i set om tre gånger varje gång, upprepas när jag känner "påverkan" på mitt S.P.


ÄrkeÄngel Uriel  är den som tagit på sig "jobbet" att hjälpa oss med att lyfta våra S.P chakran.
Enligt sägnen har han "alltid" besökt de områden på vår jord där tät, intensiv (negativ) energi uppehåller sig och så har han frigjort den genom att leda den bort/ut till kraften där den kan upplösas.
Den "ljusstråle" som kopplas till Uriel är den rubinröda strålen och den riktas emot situationer som tjänat ut sitt syfte, inget mer gott kan komma ur dem och då kan de upplösas via denna stråle.

Den rubinröda strålen innehåller egentligen tre ljuskäglor, röd, kungsblå och guld.
Den röda delen ger oss fysisk styrka, stamina och förmåga att hålla energierna och kommunicera ut dessa till andra. Agerande är effekten av denna del av strålen.
Den kungsblåa färgen ger oss styrkan att kommunicera på djupet, med visdom och kunskap.
Den mjuka guldfärgen innehåller "gammal" kunskap/visdom och vi kan få direkt tillgång till detta då chakrat är i balans (rofyllt). 

ÄrkeÄngel Uriel's tvillingsjäl (twin flame) är ÄrkeÄngel Aurora.
Hennes jobb är att inspirera till nya idéer och nystarter. Hon är i allra högsta grad involverad i denna tid då de flesta ljusarbetare längtar efter och behöver ny information (och bekräftelse på dess validitet). Tillika lockar hon oss till att oftare (och oftare) till att koppla upp oss emot kraften och känna på vår koppling till Alltet.
De flesta som jobbar clairvoyant/medialt/intuitivt idag hämtar sin "känsla" för huruvida de har tonat in riktigt eller ej via S.P.  Uriel och den energin han framför arbetar nu aktivt för att denna verifikation skall flyttas upp till hjärtat. Samtidigt är det så att båda dessa chakrana blir större, tar mer plats i vår fysiska kropp och sammansmältning av energi pelaren är då ett faktum.

SydAfrika bär jordens "S.P" och är attraktionspunkt för denna typ av energi.
Uriel arbetar även med världsfreden och han håller ritning för hur denna skall uppkomma. Först behöver människorna vakna, deltaga i denna "uppstigningsprocessen" och åter känna sitt egenvärde.
Då, och först då, kan vi alla följa vår själs agenda och världsfreden blir möjlig.
Till sin hjälp med detta fredsarbete har ÄrkeÄngeln en hel härskara av änglar som allmänt bara går under namnet "Angels of Peace".

Kalla på ÄrkeÄngel Uriel när du känner dig redo att komma i harmoni, balans och be honom hjälpa dig att upplösa allt som står i vägen för detta tillstånd.
Detta kan också ske under sömn/drömtillstånd - be om tillåtelse att få besöka honom i hans eteriska retreat i Tatra bergen i Poland.

Solar Plexus chakrat är ett stort, viktigt och omtalat chakra. Det finns massor mer att säga men det hoppas jag vi kan ta allteftersom jag får meditationerna i ordning.
Välkommen med dina frågor och inspel.

Live with Passion & as always, Blessed you are!
Love and Light, M




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar