måndag 10 juni 2019

Vecka 24 - Energi "klur"

Vackra själar,

Jag började förra hösten med att "dra några kort" inför varje ny veckan, så kom det annat emellan och det föll bort. Därefter gjorde jag ett kraftlöst försök att återuppta skrivandet under tidig vår...
Men, det kom aldrig riktigt på rulle.

Kanske tiden inte riktigt var mogen, kanske jag inte hade energi att sätta nya vanor då, oavsett vad det var så gör jag ett nytt försök men väljer nu att lägga dessa uppdateringar på bloggen.  Hoppas du hänger med några veckor framöver så kan vi sedan utvärdera vad det ger oss.. Ok?

Vi jobbar ju alla väldigt olika med vår andlighet/energiarbete men vissa verktyg gör processerna kortare och tillgängligheten större.
Mitt tips blir att 1) först se på de allmänna/kollektiva strömmarna som rör sig. Dessa energier påverkar oss alla så även de som vi möter under veckans gång (familj, kollegor, vänner osv).
2) Därefter genomföra en energicheck på/med dig själv. Genom meditation, genom bön, genom tarot eller vilket verktyg du föredrar för. Sammanställ gärna lite kort så du kan påminna dig själv under veckans gång, det kan behövas en påminnelse eller två för att hålla kursen.

VECKA 24 - ALLMÄNNA ENERGIER.

Tittar man på himlavalvet så ser man att denna vecka startar upp med ett brak...
Under Måndagen så har vi en storkvadratur där Månen, Solen, Jupiter och Neptunus(samtliga befinner sig på 19 grader i resp tecken)  är inblandade.
Detta innehåller en massa expansion & glädje men också att se till vår spiritualitet (Neptunus och Månen). Hur vill du leva? Vart vill du ta dina chanser?
Satsa på det som "fyller dig" under veckans första dagar och komihåg, uttryck din tacksamhet över det som blir dig givet!

Under hela veckan växer Månen sig starkare och starkare för var dag eftersom den förbereder sig för fullmåne i början på nästa vecka. Därför är det möjligt att du känner av månen under hela veckan, speciellt om den rör sig inom känsliga områden för dig.

Veckans stora händelse inträffar på Fredag då vi får en sk Drakformation (Kite) på himlen. Att en kite visar sig är ingen "jättehändelse" men denna kiten aktiverar de båda noderna och sex planeter.
Vad betyder då en kite med noderna inblandade?
I allmänna ordalag är detta en starkt laddad "karmisk punkt" i tidslinjen, en punkt vi inte kan "komma undan" och bär därmed med sig massa förändring, förlösning och försoning. Det magiska numret för denna kite verkar vara 18, som då omformas till 1+8 =9. Ett avslut, ett sista steg...

Önskar du att se närmare på vad dessa skeenden? Ta fram din egen karta och kontrollera vilka hus som påverkas.

Då jag valde en Aura- Soma Equilibrium flaska med fokus på veckans energier dök nummer 72 upp omgående. 
Denna flaska heter "Clownen" (Pagliacci). 

Färgerna är: Blå (övre lagret)//Orange (nedre lagret), då den blandas framträder färgen Emerald grön.
Denna flaskan är kopplad till Sju i Brickor (Seven of Pentacles). 

Nyckelord/fraser runt denna flaska är: Kommunikation/närande för att förlösa och frigöra tidigare trauma.  Med andra ord, förlösa den inre "ledsna" clownen, ta av masken/demaskera och komma närmare den inre sanningen.

Detta skulle man enkelt kunna knyta samman till den kite som vi ser på slutet av veckan...
En energi som uppmanar oss till att göra oss av med gamla cirklar men göra detta på ett kontrollerat, balanserat sätt. Att låta hjärta vara med, att praktisera själv omhändertagande men samtidigt inte tumma på vikten av klarhet och öppenhet.

Vi frigör massor av energi genom att låta dessa gamla masker faller och närma oss vårt autentiska själv, steg för medvetet steg..
Året 2019 är ju en lång förberedelse sträcka inför de riktigt stora energiskiftena och ett av de orden vi fick vid årets början var  - Selfmastery.   Hur definiera du att "mästra dig själv"?
Vad lägger du in i det? Vad önskar du?

Juni är helt klart en tid då vi kan jobba med vårt hjärta, vår läkning, vårt allra innersta rum och energierna stöttar oss till hundra procent i den resan.
Lägg något av din energi här och rid på energivågen!

IGEN, denna är en allmän och "mycket kort" reading... Placera energierna där de hör hemma hos dig.  Se på dina egna skeenden, din karta och lyssna till din inre beacon denna veckan.
Ha en strålande Juni vecka & på återhörande.

Live with Passion & as always, Blessed you are!
Love,  Maud










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar