måndag 24 juni 2019

Wonderful Wednesday i koncentrat. Vecka 26.

Vackra själar, 

Det är sommar, semestertid, och denna sommar kommer jag att dela upp min ledighet lite grann. 
Mycket staycation då det är en del att röja och ta tag i hemma, blandat med resor och jobbveckor. 
Känns skönt att vara lite flexibel trots allt. 

SÅ, de veckorna jag inte kan ha en "vanlig" Wonderful Wednesday så kommer jag att lägga ut några kort här enligt följande princip:
1) Korten är dragna för de som följer mig på sociala media samt för den aktuella veckan. (se rubrik). 
2) Scrolla inte för långt ned direkt utan se på korten först! Vilken hög tilltalar dig? 
3) Därefter kan du scrolla ner, läsa de korta generella tolkningarna som finns med till respektive korthög.  
4) Komihåg - se på korten! Vad känner du inför dem? Något speciellt som slår dig? Detta är en utmärkt anledning till att träna din egen intuition och utveckla ditt seende. 
5) Detta är korta generella readings, kortare än vanliga Wonderful Wednesday så dra därför gärna egna kort som komplement. Eller se på detta som en allmän väderrapport. 
6) Feedback och delande är kul för alla som läser och även för mig som väljer att göra detta, det höjer energierna för alla. Välkommen med kommentarer och feedback, här eller på FB. 

Här är korten för Vecka 26 - vilka kort är dina? 

Självklart gör vi som vanligt, vi rör oss från vänster till höger då vi räknar 1,2 och 3.
När du har valt kan du scrolla ner till ditt kortpar!



KORTPAR NUMMER 1:
Temperance, Five of Swords & Magenta Dragon.

Kanske är det "sommartiderna", kanske är det en period i ditt liv men kombinationen av dessa kort talar om att det är dags att dra sig undan lite, ev "slicka några sår", bearbeta och balansera. 
Det kan handla om alltifrån att vara lite sliten och redo för semester till specifika händelser som du inte hunnit med i den hektiska vardagen. Ta dig den tiden under vecka. 

Har du fortfarande mycket omkring dig? Försök ändå att boka in små stunder där du tar hand om dig själv... En energicheck då du går på toaletten, en kopp te utomhus innan sänggående, en tacksamhetsdagbok, ja, du vet bäst själv hur du bearbetar och läker. Viktigaste är - Gör det nu! Finn Balans! 

Kalla på den här Magenta draken, även om du "inte tror på drakar". (Det handlar om energi)
Magenta är en färg som fyller på oss och energireserverna när det är tomt eller nära tomt i tanken. 
Denna drakenergi handlar om att sätta ihop, lappa, läka det som hamnat lite i skymundan så att man är redo när nästa våg framåt kommer.  För den kommer, tvivla inte men du behöver energi till att orka surfa den nya vågen... Kärlek till dig! 



KORTPAR NUMMER 2:
The World, Strenght & Golden Solar Dragon.

Wohoo, här lever vi till fullo i eldens tidevarv! 
The World är det sista kortet i Stora Arkanan och som sådan visar det alltid till slutet av ett kapitel och början på ett annat.  På kortet ser du Regnbågsormen, den slingrar sig runt, runt, runt, livet och tingens spiral och sammankoppling.  
Detta är ett härligt kort med mycket energi och du får det i kombination med styrkekortet. 

För mig är detta en tydlig energiindikation på att du har alla pusselbitarna, all energien, allt det som krävs för att genomföra det du önskar och vill nu.  
Knyt ihop det du behöver nu, starta upp (om så det minsta steg) det nya och känn på din egen förmåga att skapa och forma energierna. 

Din Drake (och dess energi) är heller ingen "svagis", nej, detta är en drake som bär Solen och styrkans energi.  Detta är en påminnelse om att lyssna till den inre rösten MEN också använda din styrka och ditt agerande till att röra dig framåt.  
Sammandragande (yin) och expanderande (yang) i harmoni ger rörelse framåt i din valda riktning. 

Ta en paus varje dag, stäng ögonen, och se Solens strålar fylla ditt tredje öga och denna drakes energi fylla dig med kraft, mod och nya idéer. 
Lev i Eldens tid, Skapa! 



KORTPAR NUMMER 3:
Five of Cups, Justice & Deep Blue Dragon.

 Här är det något som "skaver", litet eller stort... 
Five of Cups handlar om en "känslomässig tid", om orosmoln, och om att man inte ser helt klart på situationen (kan vara av flera olika anledningar) 
Men Five of Cups påminner oss också alltid om att vi kan vara vår egen största fiende då vi går igenom en tuffare period. 
Hur har du det med balansen? Med din inre dialog? Har du alla fakta eller skapar du onödiga oroshärdar?  Ta dig en funderar och räta upp där du tycker det behövs. 

Justice och Deep Blue Dragon balanserar upp den andra sidan! De påminner dig om att du aldrig är ensam, att du är beskyddad, att fokus på varje liten ljuspunkt gör skillnad och att det alltid finns en väg ut! Finn sätt att påminna dig om detta på! 
Det är turbulenta tider, mycket karma och gamla system sköljs ut och då blir det lite upp och ner en stund. Det är inte farligt, bara obehagligt men håll fokus på ditt positiva mål, din kompassriktning och så, en fot framför den andra tills du är där! Du kan!  

Även detta kommer att passera, ta slut, försvinna så håll i. 
Jag använder alltid mörkblå då jag "lägger energiskydd" och de mörkblåa drakarna är underbara till det.  De transformera och lyfter låga frekvenser samt beskyddar den som kallar på den. 
Se en armé av mörkblåa sköna drakar då du behöver dem som bäst och få jobbet gjort. 
Energierna ÄR på din sida även om det inte känns så.  TILLIT! 


Detta var vad korten och jag hade att ge Er denna vecka och jag hoppas det tillför något till dig.
Igen, det är en generell reading så du behöver placera informationen där den hör hemma i ditt liv...
Jag önskar dig en fantastisk sista Juni vecka (Jösses, tiden flyger) och om inte något oväntat sker så kör vi en vanlig Wonderful Wednesday nästa vecka... Häng med!

Live with Passion & as always, Blessed you are!
I Kärlek,  Maud












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar