tisdag 9 juli 2019

Förfrågan till dig!

💗Vackra själar, 💗💗


Detta är en energiförfrågan som går ut till dig så ta dig tid att läsa texten fler gånger än en, 
håll oss i tanken en stund och har du något du önskar att dela är du välkommen med det via mail/pm.  
Email:aquilaterapi@gmail.com

Tillsammans med shaman Mary Ellen från Moon Rise Cottage (Vermont, USA) har en idé och vision föds om ett vinter retreat i Norge och/eller Sverige denna kommande vinter. 

Vintern är den tid då energien drar sig samman inne i fröet, då kraftansamlingen och förberedelserna sker för en ny cyklus.  
Vi, energivarelser på denna jord, bearbetar just nu både det nya och de gamla energierna i en stark mix och en av topparna här kommer att bli Pluto/Saturnus konjunktionen i Januari 2020. 
Därför önskar vi få till ett retreat där vi gemensamt kan förbereda oss, resa inåt och även bygga nätverk för att stödja och glädjas med varandra i den tid som kommer. 

Vår vision är att finna den/de platserna vi sett framför oss under skapandet av ramverket till detta retreat.  På grund av årstidens förutsättningar och retreatens uppbyggnad behöver vi en byggnad stor nog att rymma alla deltagare (5 -15, ev fler), gärna så att alla kan sova över, om möjligt. Alternativt att det finns övernattning i närheten men det är inte vårt första val. 
Ett samlingsrum och möjligheter att laga mat är också på önskelistan. 
Viktigt är också energierna runt platsen... Önskar du mer information om detta, ta kontakt så berättar jag mer. 

Datumen är fortsatt öppna men sen November (nymåne 26/11) eller tidig, tidig Januari är uppe som förslag. Mary Ellen's resedatum kommer att styra och hon önskar även att erbjuda privata konsultationer på fler platser.  Har du flera vänner än en som önskar sittning med henne så kommer möjligheten att finnas att få henne till din stad eller hem till dig. 
(Ta kontakt med mig så berättar jag mer). 

Vi ser fram emot "återkopplingar" av olika slag från Er medan vi reser vidare mot förverkligande av vår vision. 
Tack för att du valde att läsa det hela till slut.  

Live with Passion & as always, Blessed you are! 
Love & Light,  Maud 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar