tisdag 27 oktober 2015

Que bella Luna!

hakonlangmo.blogspot.com
I natt skal æ bare ligge
i månens bøy.
Dingle med begge beina
i altfor lite tøy.

         Kjerstin Aune, "Sikker i min tvil" 2012

Gratulerar till fullmåne! Igen! 
Fullmåne i mitt tecken, i Taurus, i Oxens tecken och sålunda, Solen står i Skorpionen.
Detta är den perfekta tiden att "skämma bort dig själv" och framförallt, leta efter det i det vardagliga, i det "lilla".  
Oxen är Venus styrd, kallas därför ofta sensualist men till saken hör att oxen verkligen kan "trolla fram njutning" ur ingenting.  Ett moget mörkrött körsbär kan ätas som vore det oxfilé eller kaviar. 
En body lotion kan smekas in i den torra huden, en dusch kan bli extremt lång... 
Vad du än behöver, väck dina sinne, ge dem stimulans och ta dem närmare naturen, ty Oxen är också en naturälskare av stora mått.   Ta tid för inställning av dina inre frekvenser och healing idag!

Vem och vad älskar du? 
Den frågan kan tydligt komma upp och dess svar kan, som på bilden ovan, tydligt spegla sig i ditt känslomässiga vatten. Kanske tom så tydligt att du backar och baxnar.. 
Bli inte rädd! Fullmånen har den förstorande effekten, den tydliggör och visar fram men problemen är egentligen lika stora som igår, eller i förrgår, du bara ser dem tydligare. 
Oxens sensualism, behov av långsamma, utdragna njutningar, kärlek triggas och möts av Skorpionens behov av hetta, passion, snabbhet, sex.
starweatherwhale.com

Så, vad är av värde för mig? Vart vill jag att mina rötter skall växa? -
är frågor som aktualiseras under dessa fullmånedagar. Ställer man sig dessa frågor skall man såklart också "flytta sina rötter" från de platser där de inte passar. 
Det är dock ingen stress, det ser Oxen till, det är mer en inre vetskap som gör att du väljer att gå åt andra hållet i det fall något inte passar dig. 

"En liten Joker i leken" är det faktum att Merkurius ligger i en liten kvadratur till Uranus, egentligen mer under måndagen men en del finns kvar. 
Detta kan leda till "Aha-upplevelser" på de teman som fullmånen triggar och jobbar med. 
Aha-upplevelser är det positiva ordet, det kan också vara ting du känner ett visst "motstånd med", sånt du har haft lite jobbigt med. 
Ta då fullmånen till hjälp!! Släpp! Jobba bort.

Det är Magi och sensualism i luften hela veckan. Vi är också i häxornas årstid, hösten, njut den. 
Alla Helgona/ Halloween ligger om hörnet och med den, tid för magi. Utnyttja den, bygg upp dig, fokusera på det som betyder något i det långa loppet och du har hjälp i varje steg. 

Venus hastar efter sin älskade Mars över himla valvet, de möts till helgen, de älskande och då ligger månen i Kräften(hemma som sig bör, månen är styrare för Kräftan) en helg upplagd för kärlek med stort K. 
Mars jobbar också tätt med ljuvliga, generösa Jupiter denna veckan och fokus där blir, tydliga resultat, på jobbet, med träningen, i projektet eller vad helst annat det måtte vara. 
Snabbt, effektivt får du saker ur händerna så att du sen kan fokusera din tid på dig och dina behov. 
Hurra! Win-win... 

Själva fullmånen infaller idag, Tisdag den 27/10 kl 13.05, 3-4 grader in i Oxens tecken. 
Vart ligger det i just ditt horoskop? 

Gillar inte chefen att du tar tid till fullmåneritualer på jobbet? Stör lukten av rökelse de andra? 
Ingen fara! Du kan göra den närsomhelst under den kommande dygnet, effekten ligger kvar och är minst lika stark natten som kommer. Helt fram till Torsdag kan du nog känna dig lite "mångalen". 
Enjoy! 


Live with passion & Blessed be!
Love
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar