torsdag 1 december 2016

Tankar i natten.

1 December... 
Klockan har galopperat över den magiska gränsen. Utanför ligger Jack Frosts arbete över skog och nejd och precis i detta nu singlar lätta snöflingor ner över det frusna landskapet. 

Familjens två veckor av snorande, hostande och influensa symptom har nått mig och min vana trogen är sovande omöjligt det första dygnen, så är det alltid. 
Klaga vägrar jag att göra då jag sett den komma sedan veckor tillbaka. Den "inbokade vilan" from Söndag och en stund framåt har gett klarsignal till kropp och själ. 
Såklart, min "energi uppgradering" måste komma då! 
Välkommen, slitsamma, irriterande du! Slå dig ner och gör ditt jobb, jag är här. 

Kaypacha har kallat 2016 -"The year of the great purification", året för den stora rensningen och jag kan inte annat än säga att det känns som "mitt i prick". 
Ute i världen har vi sett manifestering efter manifestering på de tankar som bor inom oss alla, de tankar som följer en och samma tonart "Detta håller inte! Detta fungerar inte! Detta måste få ett slut!" . Fokus på det som är oönskat har gett oss mer och mer av det vi inte vill ha, tills båten kantrar, tills dess att vi måste börja fundera på "VAD är det jag/vi vill ha?" istället för upprepade tankar på det oönskade. 
Olustigt nog är "båten" nu fylld med den giftiga lasten och den måste tömmas först, innan vi kan fylla den med nytt, med fräscht, med önskat. 

När man ser något oönskat är det inte alltid så lätt att veta exakt hur man skulle vilja ändra på situationen MEN man kan alltid hitta en lättare tanke, en tanke som lugnar både anden och kroppen och som fokuserar på lösningen istället för problemet.  Detta är något alla ljusvarelser, dvs människor och djur därute måste lära. Lära nu, lära snart, för att vi skall kunna få båten på rätt köl. 

Gång på gång hör jag att "detta kan inte jag påverka! utanför min kontroll.."
Javisst, det kan vara så men du är ansvarig för det mikrokosmos som är du! Att hålla din vibration, att trösta och lugna dig själv och ditt system med bästa möjliga tanke/ar så att din själ och ande kan höras genom bruset. 
Varje klar signal från ett mikrokosmos hjälper makrokosmos med dess vibration.


Mellan nu, starten på 2017 och 2020 ligger, om man ser astrologiskt och andligt sätt en omvälvning, en sorts nystart, en fågel Phoenix.  Den berömda fågeln bränner sig själv, vandrar in i elden och återuppstår som en yngre, bättre och fräschare variant av sig själv. 
Personligen hade jag hoppats att detta skulle ske under rätt fredliga former, att kloka, upplysta människor skulle få råda och styra och med en viss tvekan, håller jag fast vid denna tanke. 
Detta till trots att mycket i världen tyder på det motsatta. 

En av de hoppfulla tingen är faktiskt att USA valde den president kandidaten som var en tydlig och öppen skugga, någon som tydligt satte ord på vad alla har tänkt en eller annan gång, som är oberäknelig, traumatiserad och trasig.  I vart fall kom skuggan ut i ljuset, fick plats och låt oss innerligt hoppas att den skuggan är som andra troll, allergisk emot ljuset och inte tankar ändå mer energi ur det.
"Ja,ja" säger du då "men USA valde faktiskt den andra, hon fick flera röster" . 
Mmm, är inte det ännu lustigare?  Att den andra skuggan faller på eget "grepp", faller på det galna "vallagar" som finns in the land of the free... på det gamla systemet... PÅ det som alla önskar få bort. 

I det lilla mikrokosmos, i världen runt mig och de mina, har jag sett flera "katjing" och "eureka moments", alltså när ting faller på plats inom en med en härlig swung, än på många år. 
De flesta har jobbat hårt, tvättat mycket inombords och fått oväntad och snabb utdelning för det.
Jag vet det finns en poäng med det! Av eller på tåget... Bara att välja nu. 
Mina favorit välgörenhets organisationer har sett uppsving i antalet människor som önskar göra en insats hos dem och det är utmärkt. Känslan av att "båten kantrar" finns hos många...


Själv har jag jobbat och jobbar på mitt eget "lapptäcke". Sätter samman bitar som jag aldrig trodde skulle kunna höra ihop men som faktiskt kompletterar varandra lysande och antagligen blir ett bra "täcke" till slut. 
Strax ringer klockan och det är dags att gå in i vardagen, in i December. 
Jag väljer att göra det med tillförsikt, med vägledning och med tilltro till energin och livet. 

Ha ett fint slut på veckan! 
Live with Passion and as always, Blessed you are! 
LOVE  



 










 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar