onsdag 1 februari 2017

Andlig korsväg!

Imorse stod jag, lite halvvaken, efter morgonritual och meditation och väntade på mitt kaffe.
Såg en tweet från en person jag gillar som precis har släppt en underbar bok och intresserat öppnade jag Twitter. Något jag annars försöker undvika innan lunch.

Mitt norra öga föll då genast,såsom det ofta gör på sociala media, på en annan tweet och även denna väckte mitt intresse. Varför?
Jo, för att jag fascinerats över hur många "tomma tunnor" som skramlar i USA, ja, missförstå mig nu rätt. Jag förstår att folk "skramlar", det är rätt och riktigt men det kan också göras på ett bra sätt eller på ett dåligt sätt.  Precis som i all annan "åsiktskrigföring" är det viktigt att grunda sig, att lyssna inåt.

"Om de gör det? De andra? Motståndarsidan?" - det ger jag blanka F i.
Ingen skall sjunka till den nivån att det blir pajkastning, ty efter pajer kommer långt allvarligare tillhyggen och vi rusar dit med stormsteg.  Dessutom påverkar det allas vår energi när någon faller, när någon tappar sin vibb och går bort sig i sitt yttre.  Vi är alla sammanlänkade.

Det finns såklart de som tar sin uppgift på allvar, som håller ljuset, som uppmanar andra till detsamma men som ändå talar klartext.  Kolla Bernie Sanders sida på Facebook eller följ Marianne Williams och Sister Giant.. Här håller vi ögonen på vinsten och energin! Så få avsteg så möjligt.

Lite förvånat har jag då undrat - vart tog de andra av mina hjältar vägen? När tänker de "säga sitt"?

Det var alltså det som hände imorse.. I tweeten. Har du glömt att jag talade om den?
Ja, då får du släppa tankarna och läsa igen.
Tweeten som jag fastnade för var en mycket upprörd och rädd kvinna som twittrade till sin hjälte,
Deepak Chopra och uttryckte sin oro.
Svaret kommer alltid att finnas med mig, ty han skrev:
"Karma never loses an address!". 

 Bara det, ingen tröst, inga extra ord, bara en enda mening.
Den symboliserar för mig det NYA som skall komma nu, om en stund, efter kaos och galenskap men redan nu, redan i denna sekund har något ändrats. Vi har sagt det förr och det kommer säkert upp igen... Vi kan inte längre leva och tro på något. Vi måste leva & VETA. 
Irritationen ligger därute och bubblar, många frågor - vad innebär det där egentligen?

För mig innebär det precis det som Deepak demonstrerade där, att mitt i kaoset, mitt i rädslan, kanske tom mitt i striden, kunna samla sig, gå inåt, koppla på intuitionen och vara säker på en "klar lina".
Att våga hålla den, hålla fast i informationen man fått även när det verkar omänskligt tungt.
Att veta att ljuset finns där, att den odödliga själ vi är inte kan förstöras utan bara omvandlas, sån är lagen!

Vi lyfts i vibration nu, det har redan börjat och jag hör och ser runt om mig hur "symptomer" drabbar. Vi är olika individer så vi får dem på lite olika sätt och det skapar förvirring.
Försök och glöm allt du lärt där. Det är inte giltigt. Vägen upp från denna tredje/fjärde dimension gör att gamla goda verktyg slås ut och nytt måste läras om, läras annorlunda.
Inte allt på en gång, inte alla på en gång och vi måste sluta jämföra oss inbördes. Bara för att någon får nåt nu och inte du, tja, bara för det så är inte du "sämre".
När du vet något nu men inte de, tja, då är inte du bättre.

Vi vet sedan länge att denna vibrations höjning kommer att kräva för-ryttare, kämpar, spanare, osv och även om alla på själsnivå har fått sina uppgifter så måste denna kunskap återuppväckas inom oss. Alla har sitt, sin unika plats, och vi kan inte vara utan en enda en då vi har en uppgift att fylla.

Mars har redan vandrat in i Aries, Venus följer på Fredag och hon blir där i fem månader pga sin retrograd period.
 Redan 10/2 har vi årets första eclips och dessutom eclips i ett nytt tecken, Lejonet.
Sista eclipsen i Fiskarna (Fiskarna - Jungfru är där eclipserna har hållit sig de senast 2 1/2 åren) är den 26/1 och är en sol eclips.
Grekerna sade om denna typ av soleclips "Kungen måste dö." Detta betyder inte att jag förutspår någons död (inte ännu) men det betyder att en era, ett system, en ordning måste gå i graven och ge plats för något annorlunda.

Jag kommer att återkomma till ämnet vibrationshöjningen tillika eclipserna, en efter en...
Spännande ämnen i en spännande tid!

Ha en lysande vecka.
Live with Passion & as always, Blessed you are!
Maud.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar