lördag 11 mars 2017

Fullmåne i Jungfrun 12/3

Ju intensivare det är mellan de olika planeterna och tecknen inom astrologins värld, desto flera "tolkningar" far omkring på websidor och sociala media.
Såklart, vill jag säga, för vi är ju olika individer, vi känner av olika aspekter av energierna och vårt system tolkar utifrån vår egen existerande energinivå.

Är du den minsta smula intresserad? Och det antar jag att du är då du läser denna text, ja, då vill jag följa Tom "Kaypacha" Lescher fotspår och uppmana dig:
Se på ditt eget! Känn in vad det betyder för dig och ta inte allt för "god fisk". 
Bara du (och de du väljer att ge det till) har koll på din karta, just din unika vägledare så följ den.

Den 12/3 kl 15.54 har vi en fullmåne på 22 grader i Jungfruns tecken.

För dig som ev sparar dina ny & fullmåne ritualer så kan det vara smart att gå tillbaka och se vad du skrev runt nymånen i September 2016. Detta var en månförmörkelse och en nymåne och den period sluts nu via denna fullmåne.

Vid tiden för denna fullmåne har vi, fortfarande, den sk "Pisces pile" alltså många tunga spelar i Fiskarnas tecken dvs Solen (22 grader, alltid samma som fullmånen), Neptunus (12 grader, fiskarnas styrare), Södra noden (2 grader), Chiron (24 grader) och Merkurius (27 grader).
WOW, man kan lätt förstå uttrycket "Fiskarnas hög", eller hur?

Vatten, vatten, "stan" är full av vatten... Intuition, drömmar, andliga behov, kreativitet, vara en del av alltet - allt detta seglar upp med så mycket fokus/energi från Fiskarnas sfär.
Vad har du jobbat med de sista två veckorna i Februari? Vad har varit på tapeten för dig?
Relationer? Känslor? Gammal smärta? Olika former av beroende?(jodå, Fiskarna styr detta också).

Fullmånen i Jungfrun tar sig nu en "tur" med dessa känsliga, inre "rörelser" och hon pekar med hela handen när hon lägger ut hur du, steg för steg, kan ta dig vidare med dessa känslor/behov/rörelser.
Jungfrun är ett jordtecken, närande, vårdande, helande och fixande... Jungfrun handlar om det vardagliga, det praktiska, och det är mycket konkret information som kommer fram här.
22 grader är dessutom numret för "The master builder".
Så, vilka sår vill du verkligen läka ut och släppa nu? Vad känner du dig färdig med och har lust att ge till "jorden" (tänk ritual, begravning, ge bort för läkning)?

Södra noden, 2 grader i Fiskarna, skvallrar tom om att vi kan få läkning för gamla karmiska sår, om vi vågar se djup ner i vår själs brunn och så, ge det vidare för läkning.
Har du saknat mod och energi tidigare? Tja, även detta får sig ett ordentligt påfyll nu då Mars har vandrat in i Oxen (ett jordtecken till) och här kommer uppmaningen "Sätt fart nu! Skita ner dig lite, händerna i myllan.. vad vill vi få gjort?". 


Månen formar en kvadratur till Saturnus i Skytten (27 grader) och detta kan ge känslan av att du "står vid ett vägskäl nu men kan inte välja". 
Förvänta dig INTE detta just nu!  Du får inte "hela vägen" och den "rätta känslan" presenterad just nu, det bara går inte.  När det är så här mycket vatten och vågor, ja, då måste du göra "vatten till din kompass" och följa din magkänsla och det du får till dig instinktivt.
Våga känna in och rör dig så i den riktningen!  Vägen skapas medan du går på den, steg för steg, men börjar du inte gå, ja, då skapas inget. SÅ, framåt med "slutna" ögon, se med det inre ögat.

Pluto befinner sig i Stenbocken och skapar en sk trine till den här månen.
Detta kan ge impulser att förändra på jobbet, i dina vardagsrutiner eller/och visa dig nya/konkreta sätt att använda dina energier på i din vardag. Kanske du tom funderar över en helt ny karriär?
Eller pröva något du aldrig prövat förut?  Förutsättningarna är gynnsamma för det och det kan ligga i direkt relation till det vi pratade om först, nya saker leder till läkning av gamla sår.

Vilket hus påverkar detta hos dig? Har du några planeter i närheten?
Vad har varit på tapeten inom dig en stund nu, ältats, vänts och vridits på?

Personligen tycker jag denna energien är "vacker", den bär med sig massor av "The spiritual warrioress". Ja, jag väljer att använda den inte helt accepterade feminina formen av warrior då jag känner denna energin som feminin.
Den har en otrolig inre, tydlig styrka, väldigt grundad och praktiskt och samtidigt, fokus ligger på inre styrka, kunskap om det undermedvetna och vetskap om självet. Vetskapen om att vi är något mer än vår kropp... En sorts uppkoppling till det oändliga självet.

Det känns så förutbestämt att denna rensning kommer nu, en initiering för det som komma skall, en städning. Se det gärna som en vårstädning! Så, brukar du inte hänfalla åt ritualer eller "släpp"vill jag rekommendera dig att tänka om, bara för denna gången, och ta chansen.
Använd naturen! Gå ut, bränn dina nedskrivna tankar, sprid askan för vinden eller gräv ner den i snön. Ge den till jorden och känn dess rening.
Du kommer att känna skillnaden.

Njut denna fantastiska måne och tiden runt den!
Låt mig gärna veta hur du upplevde det!
Live with Passion & as always, Blessed you are!
Love, Maud








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar