tisdag 10 september 2013

Balans - alignment.

Allt vi upplever i vår fysiska tillvaro skapas ur energi, ur Qi/vitalkraften/Gudskraften och skaparen är ditt medvetande (och din själ i samklang).
Detta vet vi! I vart fall vi har den andliga utgångspunkten eller den kristna och det är bara oss jag väljer att utgå ifrån denna gång. Annars blir det för komplicerat (och ointressant.I just den kombon).

Hur kommer det sig då... att vi visar sådan oerhört uppmärksamhet till det fysiska?
Det är ju som att "inte bry sig om själva provet, bara resultatet".
Många är de former som detta kommer i och jag har funderat mycket på dem på slutet.

Det fysiska vi "har" är energi som redan är manifesterad, klar, närvarande och i princip en avspegling av det vi skapade för "en stund sen".
Alla kroppens tecken är sådana..Nåja, nästan, såklart finns det snabba processer och långsamma. De flesta i kroppen är dock långsamma.
Där du arbetar, går i skola, de du umgås med, sakerna i ditt hem, bilen du kör, ditt mående - allt är en kvittering på vad du önskade dig och gjorde "för en stund sedan".

Under tiden jobbar mind/livsenergin vidare på det som "komma skall".
Ha du lust, råd, möjlighet och önskan om att lämna den processen utan tillsyn?
"An idle mind is the devil's playground" (H.G Bohn, 1855) - hört den förut? ;-))

Så, när du skall skapa nytt, ändra, förbättra behöver du en plan/önskan, du behöver vara "förman på ditt eget huvudkontor" dvs du behöver vara närvarande ofta och se till processen.
Därtill behöver du hitta en sorts balans, en frekvens som klingar samman med det du önskar dra till dig.   Jag tycker egentligen inte om ordet balans!  Balans innebär för mig en sorts mitt punkt, en sorts vare sig bu eller bä och det är förledande.

Vi vibrerar hela tiden, vi levande själar, det tillhör sakens natur och när vi slutar vibrera är vi döda.
Vibration innebär rörelse, en sk amplitud, ett utslag. Kolla in en fysikbok.
Det är DEN du skall passa på, din amplitud, din vibration.
Står den i samklang med dina mål så går denna process emot manifestering och fysisk form fortare.
Du förflyttar dig framåt, från mind till fysisk form, till svaret på dina böner, emot din målbild.
MItt ord för detta är "alignment". 

Bästa översättningen på alignment är "att placera i rät linje".
I rät linje med dina önskningar, med dina vibbar och varje gång amplituden blir lite för stor åt det ena eller det andra hållet så rättar du upp det från kontoret, från ditt mind.
Att vicka lite fram och tillbaka, att då och då falla ur är tillåtet! (självklart!) speciellt medan man tränar.   Men ju bättre vi blir på att placera in oss i vibrationen igen, ju fortare går det.

Att jobba med en skada på kroppen är naturligt men att i tillägg jobba på läkningen via mind/energierna är nödvändigt för utläkning.
Att träna kroppen för resultat utan att få med sig mind blir som en man med ett långt och ett kort ben. Förr eller senare tar mind ut sin rätt och man blir tvungen att avsätta tid för rehab.
Att se på alla saker, kontostatus och så vidare och förtvivla leder ingenstans. Finn ditt inre ritbord, ta tag i dina illusioner och bestäm riktning.

När du sen gjort allt detta gäller det att hålla i!
Att skapa i materian kräver tålamod, uthållighet, tilltro & lite tid.
Det är det som kallas "Divine timing"!  Änglar, hjälpare, energin måste ha lite tid på sig att ändra sig efter dina önskningar. Vägomläggningar tar tid! Att konstruera nytt tar tid!
Du sitter dock på kontoret, i chefsstolen, ser det hända långsamt, långsamt.
Du jublar, du klappar i händerna, du pysslar om det fysiska medan du glädjs åt det som komma skall.
Hurra. Alignment...

Live with passion & Blessed Be!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar