fredag 10 april 2015

Törstande likt en kamel i öknen..

Idag, tidigt på jobbet, kände jag mig så otroligt trött..
Tröttheten kom plötsligt och överväldigande. Jag tänkte igenom alla basbehoven, insåg att jag missat att fylla på mat, att gårdagen var mer än lovligt intensiv vad det gällde nästan allt.
Mest mental och känslomässig smörja där bäst-före-dato gått ut och jag klarade att göra mig av med det, i skräpet.

Allt detta kan orsaka trötthet, mental trötthet men jag insåg också..
Jag behöver skönhets påfyll!! Massor av påfyll av skönhet, mjukhet, sensualitet och färg.
Sån är jag, när det är mentalt tomt..

Får jag fresta med följande ögongodis?
http://elvira.stacken.kth.se/mz



 Eller vad med denna?

www.firstphoto.se















Eller just den här? 

www.gratisjulkort.se















Eller?
www.hovberg.se

Dessa typer av bilder, och många andra,  kan få mig att drömma, resa, fylla på och hålla mina vibrationer och tankar på en högre nivå. 
Under veckan har jag diskuterat med en vän om hur man "känner in", ett så vanligt uttryck i våra andliga cirklar men också i världen i övrigt. 
Flera "pelare", kriterier som kan/bör uppfyllas för bästa möjliga resultat.. Dessa tankar upptar mig fortfarande från tid till annan då det är något jag har lust att bemästra bättre och kanske framförallt, 
knäcka koden på hur man lär ut. 

För att klarlägga begreppet "känna in" lite om du känner dig förvirrad, alltså, scanna av dig själv för vad som är bäst för dig, skilja mellan rädslor och verkliga impulser, och allt annat surr som kan störa våra egen kommunikation med oss själva. 

Den underbara Mrs Virtue frågar ibland " Are you peopled out?"
Ett fantastiskt uttryck för att sätta ord på att man tagit in för mycket av andras vibration, ogrundat och så glömt sin egen. Något som ofta händer för mig. 

Härligt är att Jupiter, äntligen, går rätt väg igen from igår och många med mig kände en otrolig rush igår och så idag, en sjuk trötthet. (läs Torsdag resp Fredag). 
Det var nästan så att jag kände rent fysiskt hur draperier och förhängen försvann och många saker stod kristallklara i ljuset. Ljuvligt och vilken lättnad. 

Hasta kvasta nu och så dina frön inför den sommar som kommer men också hösten, vi har den sista "blood moon" i September, det sista steget in i Vattumannens tidsålder. 
Omvälvande och magiskt.  Det är så sjukt mycket energi nu att manifestera av och med så njut det! 

En av de stora grundpelarna i "påfyll", för den törstande i öknen, den som inte orkar hålla vibrationerna. Påfyll för att få in ny energi, för att få information att sedan agera på. 
För mig, personligen, handlar detta om skönhet, tidlösa saker, färger, estetik och sånt som tar fantasin på en "jogging tur". 

I våren finns så otroligt mycket kraft att hämta, elementet är trä och man kan känna hur det spirar i varje gren, i varje knopp... 
Ge dig ut och fånga passionen, låt dig dras med, gör yoga utomhus, hoppa i havet, peta i jorden, ta av dig skorna.. Live a little... 
Live with passion and as always, Blessed Be!  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar