torsdag 25 juni 2015

Hålla vibrationen..


"När tåget rullar fram i 80 km i timmen, då vill du inte att det plötsligt skall tvärbromsa, vända direkt och köra bakåt i samma hastighet. DET, det blir för våldsamt för det som är inne i tåget, saker går sönder, människor kastas omkring.
Nej, du vill att tåget skall bromsa sakta, stanna och så vända åt andra hållet, öka hastigheten gradvis. På det sättet hinner allt och alla med!" 

Så undervisar the Abrahams vikten av att hålla en vibration, hålla vibrationen tills saker börjar förändra sig här ute, hos oss, i den fysiska världen.
Det tar tid innan det vänder, och då, då gäller det att hålla i. 

Ikväll sitter jag på yttertrappan och värmer mitt ben med en moxa stick, jo, en sån där kinesisk akupunkturgrej och inser att vibrationen har hållit hela dagen.
Vilka möten jag har haft igår och idag. Vilka människor, vilken kärlek, omtanke och vilket LYFT!

Långsamt, långsamt manifesterar sig mina drömmar och när de gör de kommer de på plats bättre än jag kunnat fantisera om.
Jag hjälper till, jag vänder på tankar, jag ändrar och jag jobbar med attraktionslagen, inte emot.

Igår hittade jag ett bankkort i en automat, en parkeringsautomat..
Namnet på en kvinna, ett personnummer. Några snabba klick på min egen telefon, nummer att ringa, valde med "magkänsla och intuition" och det första numret gav en telefonsvarare.
Jag visste det var hon men ringde en dam till med samma namn. Ett trevligt samtal med en okänd mild dam som rosade mig för mitt tilltag. Så, ett inkommande samtal, en lycklig röst.
Hon satt redan hos frissan med färg i håret. Att få returnera kortet var en skön känsla av tillfredställelse och känslan av "jag fixar det mesta".

Kärleken låter inte vänta på sig sen, tillbaka kakorna regnar över mig från alla håll och kanter. Universum fungerar så, universum fattar detta med pay it forward.
Tacksamt tar jag emot... The deeper the love, the stronger the devotion.. Sjunger Whitesnake.
"What goes around, comes around" säger andra.
Eller "Where focus goes, energy flows!"

Lyssna på mina favorit rockare. Lite 80 tal över denna video men who cares?
Håll din vibb och segla vidare.
Live with passion & Blessed Be!
LOVE






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar