måndag 1 juni 2015

Juni start - Lets walk the talk.

Sommarmånaden Juni öppnar sina portar och släpper oss in...
Dryga dygnet, i "någorlunda" lugna omständigheter. Visst, Merkurius knatar sin retrograd bakåt men på det stora hela har vi ju vant oss lite vid detta nu. 10 dagar kvar to go.

Den 2/6 närmare bestämt 18.21 (om man vill vara precis) så får vi en fullmåne i Skyttens tecken.
En härlig skön, energirik fullmåne som handlar mycket om att höja oss över det personliga, det lilla då Skytten handlar om andlighet, att se helheten, religion, och överblick.

Något du kan gör i detta nu är finna en plats för överblick, kanske en fysisk höjd att blicka ut ifrån, kanske en inre "höjd", en dagbok, en målbild, en plan, en gammal tanke. 
Därifrån har du verkligen möjligheter att lägga din plan, din plan för framtiden och så, i ljuset och styrkan av denna fullmånen, skapa några nya "synapser", läs vägar, inre såväl som yttre, för framtiden.
Här har du energi till att välja, allt från att ta en ny väg till eller från jobbet, helt till att byta bana eller inriktning på hela ditt liv.

Lära, växa, högt i tak och massor av framtidstro finns i denna fullmåne, energi att hämta.
Kombinationen av just denna Merkurius retrograd, som alltid handlar om att vända oss inåt och detta, möjligheten till ett andligt genombrott ger oss en möjlighet till en Skyttmånen som ingen annan.
Tid att "walk your TALK", bli autentisk med din plan, bli det du önskat. Bryt igenom. 

Månen utgör också en vital del av ett T-kors mellan, Solen, Merkurius och Mars i Tvillingarna och Neptunus gör samtidigt en kvadratur till fiskarna (mitt i allt detta). Så, vissa kan tappa sitt känslomässiga filter, vara mera frispråkiga än de önskar och också säger saker som det kan bli tufft att stå för. Värt att känna in, värt att komma ihåg, om vågorna dansar höga inom dig.
Eller om någon uttrycker något till dig, något som sticker, känns i dina personliga sår - minns då retrograden, håll huvudet kallt och se nyktert på att vad som uttrycks.
Mycket projektioner ute och går så det de anklagar dig för eller viskar om, det är i mångt och mycket deras eget bagage nu.

Vill du veta mera om fullmånen? Ladda ner din egen astrologiska karta från någon fri web adress, förslagsvis astro.com.
Leta så reda på Skytten och 11 grader in i den, plus minus 5 grader åt båda hållen, det du finner där är speciellt intressant för dig ty detta kommer denna fullmåne att påverka. Kolla också i vilket hus Skytten ligger i och så kan du kolla vad just det huset betyder, även detta ger dig indikationer.
Husens innebörd kan du också lätt hitta på nätet.

Att göra en fullmåne ritual är också alltid ett sätt att maximera energierna, få dig själv att fokusera och varför inte, skapa en helt ny väg?
Vi är inne i en spännande tid av förändring och Juni bjuder på mera godis men det tar vi allteftersom, ett steg i taget. Njut nu starten och låt dig själv dras med.
Det tänker jag då jag redan så här i skrivandets stund, Söndag kväll känner månen dra och rumla.
Grunden lade jag under en lång nattlig promenad igår, under den expansiva månskivan -
Me love!

Ja, jag är kanske lite galen men jag använder mig gärna av de verktyg jag känner.
Ha en strålande start på veckan.
Live with passion and as always,  Blessed be! (In the light of the full moon..:-))





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar