fredag 12 oktober 2012

Andlighetens tidevarv..

Nu händer det!! Ja, faktiskt.. Detta året händer det.
Alla har läst om Maya kalendern, yvats och ojats. Ja, som du ser på mina kommentarer så tycker jag det är "lite töntigt"!! Det är sagt förut och undrar du så ring så skall jag förklara vad jag anser.

Orkar du inte det eller vet vart jag står så ta en titt runt dig!
Se på alla som sliter nu! Utmaningar, sjukdomar, rastlöshet och avsaknad av kärlek, tillit och närvaro.  Den feminina energin, Yin energier kräver nu sin lön och lösen efter år av tystnad.

Vi KAN INTE leva kvar på moder jord om inte alla elementen är på plats!
Vi kan inte få leva kvar om inte vi är på plats och därför utmanas vi, ställs emot väggen där vi är som sårbarast - bara då kommer växandet.
"I motvind lyfter draken.."

Trots att jag vetat detta i år, trots att jag hört det sägas så är inget såsom erfarenheten av det, större, djupare och intensivare än jag än kunnat drömma. Mycket skall avslöjas och mycket skall upp till ytan och detta sker på alla plan, inte minst inom oss själva.
De första veckorna i allas våra liv går åt till att ta reda på om vi kan få våra grundbehov tillgodosedda, nämligen mat och kärlek. Senare i livet kommer detta alltid att följa oss, antingen som rädslan för att bli avvisad (kärlek) eller rädslan för att inte kunna stå på egna ben (ekonomi/vad er meningen med mig).
Dessa teman exploderar nu med full kraft.. runt om.. i ansiktet på de flesta... och i grund och botten kan allt "kokas ner till dessa två" (nåja, nästan) och det känns som avgrunden öppnar sig.
Rädslan för att dö dyker också upp såsom i många andra processer.

Nej, det är inte du som måste dö men delar av dig! De som inte längre tjänar dig..
Släpp kontrollen. Lättare sagt än gjort men pröva!
Släpp lite åt gången och låt tilliten ta över. Tilliten är det enda kända motgiftet emot denna djupa plåga. Det är i tillit som du kan se din inre verktygslåda, som du ger dig själv tid att tänka till och det är utifrån tilliten du måste agera för att hamna rätt och inte handla i fruktan.

Genom tilliten vågar du också se på vad du önskar ut av livet, vilka situationer du vill vara i och vad som ger energi och ANVÄND DIN TID PÅ DET!
Ofta består våra funderingar av problem lösningar och funderingar runt det sin tar energi, det som är farligt, jobbigt, dåligt och som måste lösas.
Kan vi inte istället vända på det? På så sätt skapas ju nya energi cirklar...

Minns du bara en sak av denna blogg låt det vara - Leva i tillit!

Vill du ta med en affirmation:
"Jag lovar låta glädjen över att lyckas vara större än fruktan för att misslyckas!"

Känner du igen delar av det skrivna? Hört det förr?
Kanske kommer det inifrån dig? Kanske från mig? 
Kanske från Gro Helen som skriver mycket inlägg för tiden och som berör mig... 
Vill du ha mer positiv input? Gå ut och leta efter "Sjaman på høye hæler" av  Gro-Helen Tørum.
Njut den! Stay strong! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar