lördag 11 augusti 2012

Begränsningarnas rike, eller?

I dagens informations samhälle börjar man räkna med att alla hittar allt, kan allt och framförallt, kan ta redan på allt hela tiden!
Internet tjänar oss med både tillförlitliga och mycket otillförlitliga uppgifter men hur det än är, även det går ju att kolla i verkligheten.

Då jag själv började känna av begränsningarna av att ha gips t ex en sådan enkel sak som att duscha var det nätet jag/vi vände oss till.
Plastpåsar, vattentät tape, hålla benet utanför... Kan någon förklara den för mig som har gips nästan till knäet och två duschväggar?? Funkar inte, inte nåt av det och ändå är det det folk ältar på nätet.

Mammor frågar om hur de skall tvätta sina barn med gips på sina små extremiteter, folk som klagar över våta gips och förlorade sommar. Läste de allt eller??

Det finns egentligen inga begränsningar, bara de som vi sätter för oss själva i vårt huvud och de som fantasin sålunda skapar för oss.
Lite letande längre ned, ett besök på närmaste apotek och vips...
En underbar påse, gjord för ändamålet och för, lyssna nu (!), SIMMNING MED GIPS!

Den kostar precis över 200 norska kronor MEN kan återanvändas hur många gånger som helst och jag har duschat intensivt med den. Glädjer mig som ett barn till att dra med barnen och simma med den!  Det är frihet! En speciell sorts frihet för den som inte kan konditionsträna på något annat sätt nu.

I detta fallet är det någon som redan har funnit på den åt mig...
Om inte hade jag fått hitta på något själv. Begränsningarna får vara och skall vara "uppfinningarnas moder"!  Värt att kolla ALLT är det då sannolikheten att någon har har tänkt på det förut är stor!

Glädjen bor i en liten "påse" just nu..
Jag hoppas du hittar något som löser upp "din begränsning", ljuvligt att se dammarna brista!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar