torsdag 17 mars 2011

Att resa i energier,


I helgen skall jag gå på kurs, förnya mitt Aura-Soma certificate, umgås med likasinnade och färgerna. Det känns underbart!
För mig har kursen dock redan börjat... Låter det märkligt?
Ja, det kanske är det men för mig är det en realitet.

I samma veva som jag anmäler mig till kursen sätter jag en inre riktning, mitt fokus flödar emot kursen och det curriculum som satts.
Nu menar jag inte bara rent medvetet dvs att man läser på lite extra, plockar fram info, tittar på anteckningar osv. Nej, jag menar undermedvetet. Drömmar, rörelser, förändringar i energierna tom känslor som kommer upp.

När jag stannar upp i vardagen, ger mig själv tid att lyssna inåt så känner jag detta subtila brus, denna underström av energier. Spännande och fascinerande.
Några av kursdeltagarna, de nya, de började redan i Tisdags. Vi gamla i gemet ansluter på Fredag.
När kursen då drar igång på Tisdagen intensifieras denna känsla inom mig, att det sker saker, att energierna förbereder sig.

Lite som "resfeber" fast det handlar om kursen, dess innehåll och förändringarna i mig mer än något annat. Vad skall det bli av denna helgen?
Vad skall jag hämta hem??
Förväntan & glädje!
Som toppen på kakan får jag umgås med goda vänner, träffas, samtala, stärka band och fylla på.

Kanske, kanske har jag också lite tid att bara sitta? Äta själv, dricka en varm kaffe - inte alltid en småbarnsmor förunnt. Plus att det är underbart att komma hem till de som längtat på Söndag speciellt när man längtat själv.
Lite distans då och då är bra och det är alltid mysigt att vara saknad ;-))

Det skall jag bruka min helg till. Att resa i energierna.
Vad skall du göra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar