onsdag 13 april 2011

Gjort det igen...


Känner du igen känslan? Att vilja dunka pannan i kaklet i badrummet?
Eller varför inte i stenväggen på husets utsida så att alla på hela gatan kan se vilken idiot du är?
Jag har sådana känslor lite titt och tätt (tycker jag själv) medans andra ger mig "cred" för "klarsynthet".. Nåja, knappast gällande mig själv.

I jobb och bland vänner möter jag ofta på djupt intuitiva människor som i stora klunkar bälgar i sig av allt det som "inte är deras" dvs andras känslor, omgivningens vibbar, gamla grejor som ligger på platsen osv. Vi pratar om detta, vi tränar, vi arbetar med verktyg för att minimera dess inverkan - been there, talked about this!

Själv köper jag att det händer ibland. Jag blir inte glad, det medges men jag accepterar det som en av livets små måsten. Varför slösa mer energi på det än nödvändigt?
Igår upptäckte jag dock en liten "tvist" dvs en liten knut av detta som jag inte sett på länge...
Vet att jag sett den förut men i något oaktsamt ögonblick har den sluppit ur min hjärnans fängslande garn och jag behövde se den igen för att veta att jag "saknat den" och att den faktiskt varit "fängslad förut".

Jag upptäckte att jag agerar på saker som "ännu inte hänt"!
Låter det märkligt? Ja, kanske det..
Vad jag menar är - mina sinnen plockar upp något ur eten, något som skall/kommer att hända men eftersom jag inte är medveten om denna inkommande informationen, kan värdera den i ögonblicket så registrerar min hjärna den som att den sker NU!
Detta är det osanna! (för mig).
En föraning är just det en föraning ingenting annat!

Konsekvenserna blir lite lustiga, minst sagt. Jag lever och agerar som om något har hänt, ur sync tills det faktiskt händer och då känns det nästan lite overkligt för plötsligt klickar hjulen i igen.
Udda och irriterande.
Det är gammal kunskap för mig att andevärlden och den känslomässiga världen saknar tid -det vet vi alla som jobbat med inkarnationer, budskap fr den andra sidan osv.
Tidslinjen finns dock, på ett sätt, som en guide för oss här på jorden så lite måste det allt passa ihop.

Själv skall jag nu arbeta med att stävja denna sida i mig själv. Lägga fokus på det under en period. Kanske gäller detta dig med?
Jag vet och känner att jag inte bara skriver denna bloggen för min egen skull, för att påminna mitt virriga minne utan också för din skull.
Vart passar informationen in hos dig? Varför läste du detta just idag?

Kom så mediterar vi på saken! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar