tisdag 6 september 2011

Inte väder för underkläder!


En kille jag känner har "träningskalsonger" dvs kalsonger han tycker är så dåliga att han bara kan tänka sig att svettas i dem och ja, mao, han har också "finkalsonger". Sådana han gärna använder när han skall "gå ut" eller "vara fin".
Hans fru har frågat varför några gånger eftersom hon ändå är den enda som ser dem och hon har ju sett båda typerna.
Då brukar han lite kvinnligt svara att han "tycker om att vara fin hela vägen in"!
Inget märkligt för oss kvinnor tror jag... I vart fall inte för mig.

Tillika känner jag kvinnor som har "menstrosor" dvs trosor som också sett sina bättre dagar, som kanske blivit fläckade av blod en gång tidigare och därför lika gärna kan bli det en gång till... Om det nu skulle bege sig.
En annan väninnan tycker att detta med att missfärga underkläder är ett tecken på det ultimata förfallet. Hon undrade lite surt en gång om jag inte tyckte om mig själv...
Jag fattade inget, i vart fall inte förrän hon pekade på mina missfärgade trosor och påpekade att jag aldrig skulle gått ut i en T-shirt som såg ut så där.
Nej, helt rätt så. Jamen, varför är det då ok för underkläderna undrade hon vidare.

Ja, jag vet faktiskt inte. Kanske för att inte så många ser dem, de är privata ju.
Något man visar hemma, är fin i för den man har kär...
De finns också de som är oroliga för att råka ut för något, om de inte byter underkläder.
Ve och fasa, tänk att hamna hos läkaren med smutsiga trosor!
Jag förstår tanken men vet också att läkaren antagligen redan sett värre och att han näppeligen har tid att bry sig. Han har ju ändå ett jobb att sköta.

Inom Aura-Soman brukar vi rekommendera klienter som har svårt att klä sig i färger att i vart fall ha fina underkläder i starka färger.. Kanske rosa behå och trosa, om man har svårt med rosa eller lila eller vad det nu måtte vara. Färger bär ju som bekant en vibration och denna vibration påverkar oss oavsett om vi ser den eller om den bara är där och "lyser" av sig själv.

Erkännandet är - jag har under min långa hemmaperiod med barn inte direkt prioriterat underkläder! Så, nu var det sagt...
Ju smalare budget, desto mindre lyx i min värld. Behåarna skall sitta bra, vara i ett bra material - det är mina kriterier. Allt annat är bonus!
Tyck nu för all del inte för synd om min make!! Jag har några snygga stassar kvar för honom att avnjuta och dessutom tror jag ändå mig veta vad han föredrar! ;-)

Igår ändrade dock denna tanke på bråkdelen av en sekund...
Min utbildning! Jag går numera en utbildning där man måste klä av sig.
Inför grupp, inför klass och två och två. Detta måste ske om vi skall hitta meridianer på varandra, få träna osv.
Jag såg den stressade blicken på killen som måste klä av sig igår, framför klass och jag såg hur medveten har var om sina rätt urtvättade kallingar...
Vi led alla, var och en med vårt eget och var oändligt tacksamma för att det var han och inte vi.

I fortsättningen blir det en fundering på de rakade (eller orakade benen), vilken behå och trosa man tar på sig till vilken lektion.. Lustigt och läskigt.
Men man vill ju vara fin, känna sig bekväm...
Gissa vad jag skall göra på min fritid i Stockholm i helgen?
Japp, shopping! Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar