lördag 12 september 2009

Betala priset!



Tidiga timme.. Trots detta har jag redan suttit här och "marinerat" på en del saker i ett par timmar. Kan inte sova, som ni säkert förstår, då jag betalar priset för att jag envist och istadigt som en gammal häst vägrade ge upp igår.
På vilket sätt? Jo, det värker i huvud och nacke, höften är inte heller riktigt med.. och allt detta tillät jag ske med mig igår. Sicket nerköp!

Erkännandets timme - jag tycker gränslöst illa om pappersarbete typ bokföring, likaså regler, reglementen och myndigheter. Känner mig alltid liten då.. Liten, begränsad och okunnig.
Det finns alltid något jag inte vet om, något kryphål, något som influerar, något som ser till att de har rätt och jag har fel. Ja, så känns det i vart fall!
Trots detta vet jag att det inte är mitt "kall i livet" att kunna dessa saker, tiden är alltför dyrbar för att slösa på dylikt. MEN det stör mig att de då har en "viss makt" över mig.
Kunskap är makt, så är det bara.

Igår insåg jag spelet förlorat emot ännu en myndighet. Jag har ju till råga på allt gått och blivit "utlänning" och då ser de svenska myndigheterna en chans att "slippa mig". Kanske för att mina skattepengar inte längre kommer dem till godo..allt som redan är inbetalt räknas inte längre.
Så, jag spenderade dagen med att älta, vara förbaskad, funderandes över ännu en strid som jag antagligen skulle förlora eller kanske i bästa fall, vinna men i sånt fall en pyrrusseger.
Inte förrän framåt kvällningen accepterade jag läget, gav upp och började fundera på kreativa lösningar baserat på den nya sitsen..

Sålunda betalar jag nu priset för alla spänningar i min kropp under dagen..Dagen då jag gick in och "trodde" på deras värld, trodde att det som de påstod är rätt och kände mig som en förlorare!
Tack underbara Cicki, du kloka kvinna, för att du påpekade i ditt mail att tankegången inte tillhörde mig utan någon annan! Du hade så rätt! Tack för att du knuffade båten på rätt köl igen.
Myndigheten äger mig inte, kan inte vinna då de bara är redskap för att rikta om min energi.
Tillbaka till tilliten, försäkringen om att inget sker av en slump, att allt tillhör planen även om jag inte alltid kan se den från min horisont.

Stagnationen släpper långsamt, kreativiteten och j..vlar anammat kommer tillbaka!
Adjöss negativitet och vrede! Hej lek, glädje, framtidsanda och passion!
Nu skall jag tanka någon timmes morgon sömn, nära, nära en sovande ljuv prinsessa innan vi hugger tag i en ny dag. En solig Lördag i mitt rike.. Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar