fredag 15 januari 2010

Tacksamma Fredag!


Min Fredag börjar egentligen på Torsdag kväll.. Så känns det i vart fall.
För när Torsdags kvällens Trim dvs den träningstimme som jag deltar i rinner emot sitt slut, det är dags för den avslutande avslappningen och stretchen då brukar lugnet infinna sig i min kropp..
Jag filosoferar lite över veckan, över allt jag gjort, allt jag inte hunnit och så drömmer jag om den långa oöppnade helgen. Igår tvingades jag dock också igenom en konflikt, en verbal sådan efter trimmen innan helgfriden började lägga sig! Det gjorde känslan desto ljuvligare.. Härliga känslor av tacksamhet över allt det som omger mig bubblade upp, övermannade mig som champagne bubblor.. fyllde mage och kropp!

Jag måste få lufta en del av dessa, sätta dem på pränt för att verkligen se dem..
So, here goes..
"Jag är så tacksam för min fantastiske förstående, lugna och kärleksfulla make. Som stöttar, peppar, jobbar, är närvarande och står i för allas vår väl och ve, vecka efter vecka efter vecka.. Inte konstigt att jag fortfarande är galet kär!
Jag är så tacksam för mina två friska, glada, galna, skrattande, babblande solstrålar! De förgyller båda vardagen och helgdagen på sitt eget sätt, en liten och en stor.

Jag är så tacksam för dessa kvinnor i min omgivning som gör allt för att jag skall känna mig hemma här i mitt nya land, för deras leende, deras mail, sms, besök, erbjudanden och närmanden.. De målar långsamt min värld i nya färger.
Jag är så tacksam för mina tighta vänner! Njuter dem i stora gulpar när tillfälle ges.
Ett litet extra tack till Lannelin, som alltid, alltid är där! Underbara, fantastiska.. Hur skulle mitt liv se ut utan dig??
Jag är så tacksam för vårt "snälla hus", att vi fann en lugn plats att bo på under detta året. En plats att hänga sin hatt på, en plats att kalla hemma..
Jag är så tacksam för att jag långsamt börjar finna en form för mitt nya jag, jag börjar faktiskt tror att skrönan är sann.. Livet börjar vid 40!"


Jag skulle kunna fortsätta, jag försöker göra det med jämna mellanrum..
Count your blessings - säger man på engelska. Jag försöker, jag försöker så ofta jag kan och vet du vad? Jag tror det blir fler och fler, tack vare detta! Dare to try?
Ha en god helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar