lördag 22 januari 2011

Damernas helg!


I helgen har vi "damernas" härhemma.
Maken/fadern har dragit till Sveriges huvudstad för utbildning, konferens och lite kul.
Så, idag frukosterar vi lännnnnge..
En liten "ha-på" beklädd mun slaskar pussar över sin mamma medans hon sjunger Trollmor för full hals, bara att stoppa in en liten bit då och då så hon får något i sig också.

Den stora äter långsamt sin sena frulle med hela huvudet instoppat i "High school musical" på Disney kanalen och jag, tja, jag njuter av att se dem båda.
Vi skulle ha dragit till stan, vi hade en playdate, vi skulle varit på gymmet..

Men summa summarum, ingen av oss orkade, ingen av oss ville.
Istället blir det en stilla dag idag. Efter frukost en biltur till affären, ett spel på Röda korset lotteriet - min äldsta ääälskar det! Vad det är?
Jo, när man pantar burkar trycker man istället på Röda korset knappen, ger överskottet till dem, får en lott och kan vinna. Oftast vinner man varor från butiken men ibland, då och då pengar, upp till två miljoner.
Så, nästa blogg kommer att handla om det -hur det är att bli miljonär!

Pulkåkning, tillagning av en middag som små damerna har valt, Lördagsmys med godis, delfinal i norska melodifestivalen samt en eller annan drama/kärleksfilm väntar därefter.
Sen kraschar vi nog alla i den gemensamma dubbelsängen, en natt trång och full med kroppsdelar tillhörande snurrande barn.

Varje gång det sker så tänker jag att snart kommer jag att sakna det..
Att få okbenet intryckt, revbenen mosade, huden skrapad och rispad av vassa naglar, skallad av headbangande barn. Men också... Mjuka varma kroppar, varma händer som försiktigt och valhänt berör kinder, hår, ögon som lyser, munnar som slaskigt pussar.
Ja, det tar slut. MEn jag har några klunkar kvar!

Imorgon blir det tur till stan, gymmet, kanske playdate,lunch på Pepes.. Innan vi hämtar pappa. Eller så hittar vi på något bättre.. Den som lever får se!
Njut din Lördag!
Om vi orkar, om vi vill.. Den som lever får se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar